Sponsor Hallo IJburg

Hallo IJburg wordt beheerd door de FlexBieb. De Flexbieb draagt de operationele kosten om Hallo IJburg aan iedereen beschikbaar te stellen. De kosten betreffen alleen het gebruik van de software en hosting. Dit is geregeld door een lidmaatschap van de Coöperatie Gebiedonline.nl, 1000 euro (excl. BTW) per jaar.

Dit bedrag proberen we zo veel mogelijk met sponsors uit IJburg bij elkaar te brengen. Voor sponsors zijn 2 mogelijkheden:

  1. We plaatsen jouw post 7 dagen lang op de home page bij "Laatste berichten" als 4e item voor 10 euro excl. BTW.

  2. We plaatsen jouw post eenmalig bovenaan de nieuwsbrief die wekelijks aan 3000 mensen wordt verzonden voor 20 euro excl. BTW.

Een post kan een bericht, een activiteit of een dienstaanbod zijn. Je kan deze post eerst zelf plaatsen via Iets plaatsen en daarna contact met ons opnemen.

Wil je op een andere manier sponsoren? Stuur dan een berichtje om te bespreken wat mogelijk is. Een email naar info@halloijburg.nl kan ook. Alle tarieven zijn flexibel. Wil je graag meer of minder betalen, alles is bespreekbaar.

LET OP: deze mogelijkheid is alleen beschikbaar voor ondernemers uit IJburg, of organisaties die expliciet op IJburg actief zijn.

Indien de sponsors meer bijdragen dan dat we nodig hebben, dan gebruiken we het restant om maatschappeilijke activiteiten op IJburg te organiseren of te faciliteren.

P.S. Dit is een experiment. Het is onderdeel van een zoektocht naar de wijze waarop platforms zoals Hallo IJburg zelf hun kosten kunnen dekken. Heb je hier wellicht nuttige ideeen over, of wil je meehelpen, laat het ons svp weten. 

 

Opbrengst

Opbrengst tot op heden: 1.047,50 euro.

 

Met dank aan onze sponsors