organisatie

RIGHTABOUTNOW INC.

Non-profit

 


RIGHTABOUTNOW INC. is een Urban Performing Arts Centre, met een grootstedelijk perspectief en een internationale uitstraling. Wij brengen jonge kunstenaars uit verschillende culturen, disciplines en subculturen samen om diversiteit om te zetten in artistieke uitingen, door een platform te zijn voor nieuwe initiatieven en verhalen.


RIGHTABOUTNOW INC. maakt eigen voorstellingen en festivals, heeft een galerie en richt zich op het begeleiden van jonge makers, het ontwikkelen van interdisciplinaire projecten, educatieve trajecten en evenementen, waarbinnen de veranderende stad als leidraad dient. RIGHTABOUTNOW INC. vervult een belangrijke rol voor makers en podia in het kunstenveld en is één van de weinige culturele initiatieven in Nederland waar de pluriformiteit van de grote steden getoond wordt. Kunstenaars uit verschillende podiumkunsten, visual artists, designers kunnen bij ons terecht voor inhoudelijke, artistieke, productionele, zakelijke ondersteuning & begeleiding, techniek, publiciteit en marketing. Culturele instellingen, scholen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor op maat ontwikkelde bijzondere evenementen en workshops. RIGHTABOUTNOW INC. werkt samen met gelijkgestemde organisaties uit het binnen- en buitenland om samenwerkingsprojecten op te zetten. 


 


RIGHTABOUTNOW INC. is met haar HQ gevestigd aan de Ben van Meerendonkstraat 57, vlakbij de sporthal. De HQ heeft een gallerij waar altijd een foto- of kustexpositie gaande is, een oefenruimte aanwezig is en een bibliotheek vol interssante literatuur. De HQ is voor bezoekers op doordeweekse dagen tussen 12.00-17.30 uur open.

Deel dit: