Organisatie

FlexBieb

Informele groep, Non-profit, Bewonersinitiatief

FlexBieb IJburg is een 'deelplaats' voor jong en oud met ruime openingstijden. De FlexBieb wordt volledig gerund door vrijwilligers en heeft een grote collectie uitleenbare boeken, is een leeszaal met tijdschriften en kranten, een internetcafé met print- en kopieerservice, een plek om te ontspannen, te ontmoeten en van alles te ontdekken. Het motto is dan ook: 'Ont-moeten, delen, versterken'. Het 'flexe' van het initiatief zit 'm vooral in het brede activiteitenaanbod en de multifunctionaliteit van de ruimte. Die tegen lage tarieven ook te huur is voor bijvoorbeeld VvE-vergaderingen en workshops. Van boekpresentaties tot voorleesmiddagen, van verkiezingsdebatten tot lezingen van bijvoorbeeld Maarten van Rossem: er is voor elk wat wils, zes dagen per week.


Leden van de Flexbieb kunnen boeken lenen, gratis gebruik maken van het internet en de vier computers. Iedereen kan voor een klein prijsje printen en scannen en/of een kop koffie of thee of een glas limonade nuttigen.


De FlexBieb is te vinden op Talbotstraat 46 (ingang Maria Austriastraat) en is geopend van maandag tot en met zaterdag van 14:00-17:00 uur.


Contactgegevens


Telefoon             020 - 3317192


Website              flexbieb.nl

Deel dit:
Standaardlocatie
Contactpersonen van FlexBieb
Personen verbonden aan FlexBieb
Activiteiten in de toekomst
Aanbod van FlexBieb
Vragen van FlexBieb
30 berichten van FlexBieb
Bekijk FlexBieb ook in