Wat kan je doen op deze site?

Hallo IJburg biedt je de mogelijkheid om informatie te delen met andere mensen die geïnteresseerd zijn in wat er speelt op IJburg. Deze site bevat vrijwel geen redactie. D.w.z. jullie bepalen zelf de inhoud van deze site.

 

Een account voor jezelf aanmaken

Je hebt een account nodig om informatie te kunnen plaatsen en om te kunnen reageren op de informatie van iemand anders. Zodra je een account hebt aangemaakt, kan je actief gebruik maken van de andere mogelijkheden. Een account aanmaken is heel simpel. Je hebt alleen een emailadres nodig. Ook vragen wij iedereen om een herkenbare pasfoto te plaatsen. Anonieme accounts zijn niet mogelijk. maak een account aan

P.S. Iedereen die interesse heeft in IJburg mag een account aanmaken. Je hoeft niet op IJburg te wonen of te werken.

 

Nieuwsbrief ontvangen

Zodra je een account hebt, kan je aangeven of je een wekelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. De nieuwsbrief wordt gevuld met gewone (volwassenen) onderwerpen en/of met onderwerpen over jeugd. De nieuwsbrief wordt automatisch elke vrijdag rond 15.00 uur verzonden. De nieuwsbrief wordt gevuld met de berichten die de afgelopen week op Hallo IJburg zijn geplaatst. Ook worden nieuwe activiteiten op de kalender van komende week getoond. In je eigen profiel kan je aangeven of je een nieuwsbrief wilt ontvangen en zo ja, welke inhoud je daarin wenst.

 

Daarna kan je overal informatie plaatsen.

 

Veel plezier op Hallo IJburg.

 

P.S. als je vragen, tips of opmerkingen hebt, of om een andere reden in contact wil komen met het team achter Hallo IJburg, dan kan je ons hier een bericht sturen.