Over ons

Hallo IJburg is speciaal ontwikkeld voor IJburg. Dit online platform bevordert de samenwerking tussen iedereen die zich (al dan niet professioneel) bezighoudt met ontwikkelingen op en rondom IJburg. Het platform heeft tot doel om mensen met ideeën te verbinden met mensen met kennis, ervaring, energie en/of geld. We maken het zo makkelijk mogelijk om elkaar te vinden.

Hallo IJburg is een initiatief van IJburgDroomt-IJburgDoet. Dit is een informeel netwerk van ruim 150 mensen die zich bij IJburg betrokken voelen en plannen tot uitvoer brengen. Zie ook facebook.com/ijburgdroomt. Velen hebben aan de realisatie van dit platform meegewerkt. De meest direct betrokken zijn: Anne Marie Rosen (communicatie), Jabik de Vries (vormgeving), Linda Vosjan (partner-relaties), Renie van Putte (aanspreekpunt jeugd) en Michel Vogler (technische realisatie).

De realisatie is verder mogelijk gemaakt door het IJburg College, Stadsdeel Oost, marktmeester Stef Spigt en de Coalitie IJburg.

Waarom Hallo IJburg?

IJburg is een wijk met veel mogelijkheden, maar er is een tekort aan duidelijke, efficiente communicatie. Informatie wordt maar beperkt gedeeld. Hierdoor blijven kansen liggen. IJburg kan zichzelf verder ontwikkelen, maar goede communicatie is een noodzakelijke basis. Daarom start Hallo IJburg met een zo compleet mogelijke kalender in combinatie met een wekelijkse nieuwsbrief. Op basis van gebruikerservaringen voegen we voortdurend nieuwe functies toe. Heb je ook tips of ideeën of wil je helpen, laat het ons weten svp.

lees verder over hoe je deze site kan gebruiken