Organisatie

Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost

Overheid

Stadsdeel Oost werkt graag samen met bewoners, buurtpartners, woningcorporaties en ondernemers om samen de buurt te verbeteren.

In Oost kunt u op verschillende manieren actief meedoen en meedenken. U kunt inspreken bij de stadsdeelcommissie, een idee bespreken met een gebiedsmakelaar of online meepraten.

Goede ideeën en initiatieven
Heeft u een goed idee voor uw buurt of wilt u zelf iets doen, maar weet u niet hoe? Neem dan contact op met één van onze gebiedsmakelaars. Zij kennen de buurten goed en kunnen u direct helpen of wegwijs maken in de stadsdeelorganisatie. De contactgegevens van de gebiedsmakelaars staan op de buurtpagina's:

Digitale nieuwsbrief
Wilt u altijd het laatste nieuws over projecten en activiteiten bij u in uw buurt ontvangen? Abonneer u dan op de wekelijkse nieuwsbrief van de gemeente Amsterdam, Editie Oost.

Abonneren op de nieuwsbrief

E-mailadres
m.pasma@amsterdam.nl
Telefoon
020 25 34 134
Toon me alle activiteiten van Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost

9 berichten van Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost

Eindstand Oost Begroot

1 mei 2020, 13:39 uur , door Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost

Als bewoner van stadsdeel Oost heb je zelf ideeën over wat nodig is in jouw buurt. Met Oost Begroot krijg je meer invloed op het versterken van jouw buurt.

Op 7 maart jl. bepaalden ruim 60 bewoners va...

Tussenstand Oost-Begroot: Waar zet jij je geld op in?

24 april 2020, 14:51 uur , door Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost

Sinds afgelopen zondag verdelen bewoners van IJburg en Zeeburgereiland samen 200.000 euro over 5 thema's. Op dit moment hebben 91 bewoners meegedaan en hier zie je de tussenstand.

Heb jij al meegedaan...

Oost-Begroot: waar zet jij je geld op in? Vanaf 19 april online!

17 april 2020, 14:49 uur , door Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost

Als bewoner van IJburg en Zeeburgereiland heb je zelf ideeën over wat nodig is in jouw buurt. Daarom is de gemeente Amsterdam gestart met Oost Begroot. Op 7 maart jl. bepaalden ruim 60 bewoners de 5 t...

1

Gezocht: Leden Cultuurcommissie Amsterdam Oost

21 mei 2019, 15:00 uur , door Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost

De Cultuurcommissie is een adviescommissie in stadsdeel Oost. De Cultuurcommissie bestaat uit vijf externe leden en adviseert het Dagelijks Bestuur op het terrein van kunst en cultuur. Dit kan gaan om...

Groet!

4 mei 2019, 18:43 uur , door Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost

Van 2010 tot eind 2018 was ik gebiedsmakelaar voor IJburg en Zeeburgereiland. Samen met  IJburgers en Zeeburgereilanders, collega’s en anderen legden we nieuwe stukken infrastructuur voor samenwerking a...

2
Toon me de overige berichten van Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost