Persoon

Jeroen van Dalen

Professional
expertise
Sportmakelaar bij Stadsdeel Oost

Verantwoordelijk voor het kennismakingsaanbod en de organisatie voor naschoolse activiteiten (lees: NSA) op het P.O. en de organisatie van Buurt Sport Verenigingen i.s.m. sportaanbieders, onderwijs en Sport Service Amsterdam. Dit om bij te dragen aan het sportplan van de Gemeente Amsterdam met o.a. als doel: een gezonde Amsterdamse jeugd dat voldoet aan de beweegnorm en het voorkomen van fysieke en sociale problemen, zoals overgewicht/obesitas, eenzaamheid, pesten, gebrek aan zelfvertrouwen, ondermaats presteren op school, criminaliteit en roken/drugs.

Tevens vertegenwoordiger van de lijn Sport op IJburg en onderdeel van het projectgroep voor de ontwikkeling van Zeeburgereiland mbt de sportinfrastructuur, zoals de realisatie van diverse sportvelden met verschillende ondergronden en de inrichting van Sporthal Zeeburgereiland.

Per 1 januari 2017 ben ik één dag in de week gedetacheerd bij de RVE Sport & Bos van de Gemeente Amsterdam en ben ik verantwoordelijk voor de fysieke ontwikkeling van Strand IJburg alsmede de invulling van het integrale programma van mei t/m september
telefoon: - log in om het telefoonnummer te zien -