Organisatie

Thrive Yoga

Onderneming

Thrive is de Yogastudio van IJburg, met naast verschillende Yogastijlen ook Pilates en Massage!

Wekelijks meer dan 25 lessen, 7 dagen per week en dagelijks massages (op reservering)

Centraal gevestigd op de IJburglaan 961.

PERSOONLIJK

Thrive Yoga biedt persoonlijke Yoga- en Pilates lessen in kleine groepen met aandacht voor iedere deelnemer. Voel je direct thuis en welkom in onze warme en sfeervolle yogastudio op de IJburglaan!

TOEGANKELIJK

We geven authentieke Yoga op een toegankelijke wijze, voor alle niveaus! Elke les is uniek, met gebruik van Yoga Houdingen (Asana), Ademhaling (Pranayama), Meditatie (Dhyana), een wekelijks afwisselende anatomische focus en een maandthema uit de Yoga Filosofie. Kies uit dynamische Vinyasa flow Yoga of diep ontspannende Yin Yoga, krachtopbouwende (core) Pilates of een combinatie!

FLEXIBEL

Kom waar en wanneer het je uitkomt, online reserveren mag, maar is niet noodzakelijk. Thrive Yoga biedt een uitgebreid lesrooster, in drie studio's in Asmterdam Oost, 7 dagen per week open, het hele jaar door, meer dan 100 lessen per week. Maak gebruik van onze flexibele mogelijkheden; neem een losse les, een 5- of 10-rittenkaart of maandabonnement, volg elke week de yoga en pilates lessen die jou uitkomen, zo vaak als je wilt, wanneer je maar wilt.

telefoon: 0618030909