Activiteit

Opening Yoga Studio Thrive Oost

zondag 10 januari 2016 , 12:00 - 17:00 uur

THRIVE YOGA OOST
Met heel veel plezier wil ik je laten weten dat we in januari een derde thrive studio gaan openen middenin de Indische buurt in de 'Tweede Atjehstraat 55', de plek waar nu 'Puur-Studio' zit. Zo komen er nog meer persoonlijke lessen die je kunt volgen wanneer het je uitkomt. Drie studio's toegankelijk met jouw thrive kaart of abonnement! Lees de laatstebupdates in dit nieuwsbericht.

De Tweede Atjehstraat is centraal gelegen in de Indische buurt, vlak bij de Oosterparkbuurt en Watergraafsmeer. En zowel vanuit Zeeburg als vanuit IJburg goed te bereiken. Zo volg je makkelijk een extra les van je favoriete docent. Ook voor massages kun je straks terecht in onze studio's IJburg en Oost. De nieuwe ruimte heeft een mooie massagekamer!

OPENING 10 JANUARI
Op 10 januari een feestelijke opening! Van 12:00 tto 17:00 zijn er korte (gratis) introductielessen en is het thriveteam er om kennis te maken onder het genot van een hapje en een drankje. Om 15:00 openen we officieel de studio. Ben je er bij zondag de 10e?

Alleen op de openingsdag kun je onze strippenkaart met maar liefst 20% korting in studio Oost aanschaffen (de kaart is geldig voor alle studio's).

Locatie
Thrive Oost
Tweede Atjehstraat 55
Kosten
Gratis
Thema
Sport / spel
Illustration
 
Deel dit: