Project   

Workshop Stadsdeel voor dummies

A
Geplaatst op 27 september 11, 20:42 uur

Met welke juridische haken en ogen moet ik rekening houden als ik een evenement wil organiseren? Of een moestuin in de groenstrook voor mijn huis wil beginnen met mijn buren uit de straat? Is er een vergunning nodig, heb ik instemming nodig van het stadsdeelbestuur en zijn er wellicht subsidiemogelijkheden om ons plan financieel te ondersteunen? Kan ik een medewerker van het stadsdeel hierover 'zomaar' opbellen of moet ik mijn plannen op een andere manier kenbaar maken?

Ambtenaren (bestuurders) en bewoners wisselen kennis en ervaringen uit en stellen elkaar vragen over deze en andere zaken in de workshop Stadsdeel voor dummies. Als je beter wilt weten hoe het stadsdeel werkt en in gesprek wilt gaan met een aantal mensen die er werken, zet deze workshop dan alvast voor begin november in de agenda. Exacte datum volgt binnenkort.

1 reactie

Paul Engel

Complimenten voor deze middag. Heel goed verzorgd. Van uitnodiging tm borrel, jullie hebben overal aan gedacht. En wat een sympathieke collegas. Het Stadsdeel krijgt een authentiek en menselijk gezicht. Het smaakt naar een meer. Ik hoop dat een multi disciplinaire groep ambtenaren aanwezig kan zijn Lees meer
16-dec-2011 06:55
Wil je ook reageren? Meld je dan aan