Marcelle Wijnand

Bewoner
Mijn expertise
cityOasis op IJburg is een praktijk voor Reiki healing; behandelingen en cursussen.

Reiki is een subtiele liefdevolle kracht. Ze is overal om ons heen en in ons. Het woord 'Reiki' is Japans en bestaat uit het woord Rei en Ki. In het Nederlands vaak vertaald als: Rei = zon en Ki = kracht; kracht van de zon. Andere veelgebruikte vertalingen zijn universele levensenergie, spiritual air en de Indianen noemen het God power.

Zonder deze energie kunnen we niet leven maar in onze hectische maatschappij zijn we vergeten hoe we er gebruik van kunnen maken en ervaren we vaak een tekort. Door een Reiki behandeling ontvang je deze energie direct, wordt je tekort aangevuld en je eigen vermogen er gebruik van te maken aangewakkerd.

Wat kun je van Reiki verwachten?
Of je nu op zoek bent naar ontspanning, rust, een leeg hoofd, tijd voor jezelf, heling van fysieke, mentale, spirituele of emotionele klachten... met Reiki kom je weer in contact met je innerlijke stroom, je eigen ware kracht en kennis. Zie het als een energie oppepper van het beste soort. Het brengt je in balans en versterkt je zelfhelend vermogen. Je kunt nooit te veel Reiki ontvangen. Deze liefdevolle energie raakt je en transformeert je tot het niveau dat jij aankunt.

Reiki is eenvoudig, natuurlijk, 100% veilig en kan met alle therapieƫn of medicijnen worden gecombineerd.

Hoe werkt een behandeling in mijn praktijk?
Tijdens een volledige behandeling lig je (gekleed) op mijn behandeltafel en plaats ik mijn handen op verschillende posities op je lichaam. Reiki stroomt via mij naar jou en jij hoeft niets te doen.

Een volledige behandeling in mijn praktijk (60 - 90 min.) kost EUR 70.
Een afstandsbehandeling duurt ca. 25 min. en kost EUR 30.

Dankzij Reiki (zelf)behandelingen herstelde ik van een burn-out. Deze prachtige liefdevolle energie wakkerde mijn innerlijke levensstroom weer aan.

In mijn praktijk geef ik Reiki behandelingen en cursussen in de eerste en tweede graad klassen van Usui Shiki Ryoho Reiki.

Opleiding: Usui Shiki Reiki Ryoho bij het Nederlof Instituut te Amsterdam:
Eerste graad door Nancy Pistolozzi, Reiki Master
Tweede graad door Sunny Nederlof, Reiki Master
Reiki Master door Sunny Nederlof, Reiki Master

Afstamming:
Ik eer mijn afstamming vanaf de ontdekker en grondlegger Mikao Usui > Chujiro Hayashi > Hawayo Takata > Phyllis Lei Furumoto > Ton Driessen > Arie Luijerink > Sunny Nederlof > Marcelle Wijnand.

Lid van Reiki Ryoho: http://reiki-ryoho.nl