Activiteit

Reiki 1 cursus ~ versterk je zelfhelend vermogen

zaterdag 21 maart 2015 , 10:30 - 17:01 uur

♥ Ontspanning ♥ Rust ♥ Balans ♥ Heling ♥ 

Misschien heb je al wel eens over Reiki gehoord of een Reiki behandeling gehad? Dan weet je dat Reiki een liefdevolle kracht is die je kan helpen met het (her)vinden van balans, rust, ontspanning en heling op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Reiki kun je ontvangen door een behandeling van een Reiki beoefenaar of je kunt het zelf leren. Na het volgen van een Reiki 1 cursus heb je het vermogen Reiki te gebruiken voor jezelf en voor anderen.

Er is nog plaats in mijn Reiki 1 cursus op zaterdag 21 & zondag 22 maart a.s.. De kosten zijn EUR 185 (incl. BTW en certificaat).

Zowel zaterdag als zondag starten we om 10:30 uur en eindigen we om 17:00 uur. Na de afronding van dit weekend 'heb' je Reiki en het vermogen jezelf en anderen met Reiki te behandelen.

Als je vragen hebt kun je me bereiken per mail op marcelle@cityoasis.nl of mobiel: 0682004745.

Marcelle Wijnand, Reiki Master in Usui Shiki Ryoho Reiki
Lid van http://reiki-ryoho.nl

Locatie
IJburglaan 428, 1086 ZJ Amsterdam
Doelgroep
Alle volwassenen
meer info over organisatie 
In mijn praktijk in Amsterdam, geef ik Reiki behandelingen en cursussen in de eerste en tweede graad klassen van Usui Shiki Ryoho Reiki.

Opleiding: Usui Shiki Reiki Ryoho bij het Nederlof Instituut te Amsterdam:
Eerste graad door Nancy Pistolozzi, Reiki Master
Tweede graad door Sunny Nederlof, Reiki Master
Reiki Master door Sunny Nederlof, Reiki Master

Afstamming:
Ik eer mijn afstamming vanaf de ontdekker en grondlegger Mikao Usui > Chujiro Hayashi > Hawayo Takata > Phyllis Lei Furumoto > Ton Driessen > Arie Luijerink > Sunny Nederlof > Marcelle Wijnand.

Lid van Reiki Ryoho: reiki-ryoho.nl/
Illustration
 
Deel dit: