organisatie

Flying Fish eFoils

Onderneming

Het Amsterdamse bedrijf Flying Fish eFoils is sinds drie jaar het grootste eFoil platform van Europa. Inmiddels is het gegroeid met 6 scholen door heel Nederland. Flying Fish eFoils biedt efoil lessen via groepslessen, privélessen, bedrijfsuitjes en meer. Veiligheid, plezier en leren staan voorop. Samen met de instructeurs zorgen zij ervoor dat de lessen veilig zijn en dat het een onvergetelijke ervaring wordt. 

In Amsterdam is de eFoil school gevestigd aan de Nieuwe Meer. Dit bevindt zich ten zuidwesten van Amsterdam en is makkelijk te bereiken met de auto, het OV en de fiets. Als je aankomt op deze locatie kun je gebruik maken van de kleedkamers om je klaar te maken voor jouw eFoil les. Na de les met instructeur is het mogelijk om nog een drankje te drinken en lekker op te drogen in de zon

Wil je leren eFoilen in Amsterdam? Boek een les via de site en wie weet vlieg jij over het water. Flying Fish eFoils heeft op verschillende locaties scholen. Voor meer informatie kijk je op https://www.flyingfishfoils.nl. 

Illustration
 
Deel dit: