Er is een probleem met dit account, waardoor niet alle informatie van deze persoon wordt getoond.

Reden: Geen echte profielfoto geplaatst

Titus Vriend

Ondernemer
Mijn expertise

Origineel en sportief uitje in Amsterdam: leer e-foilen!

Ben je op zoek naar een origineel en sportief uitje in Amsterdam? Wil je lekker het water op, iets nieuws leren en genieten van de zon en buitenlucht? Boek dan een les e-foilen bij Flying Fish eFoils in Amsterdam! Plezier gegarandeerd en het is zeker weer eens wat anders dan bowlen of lasergamen.

Wat is eFoilen?
eFoilen is de nieuwste sensatie op het gebied van watersport. Ervaar het surfen op een eFoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen. Dit elektrisch aangedreven surfboard geeft je het magische gevoel van vliegen over het water. Maar wat is het precies? Een eFoil is een elektrisch surfboard die door een innovatieve vin, een zogenaamde foil, uit het water komt. Hierdoor vlieg je als het ware over het water.

Voor wie is eFoilen? 
Iedereen kan leren eFoilen! De ervaring leert dat je binnen een halfuur kan opstaan. Dus ben je op zoek naar een sportief en origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, teambuilding activiteit of een uitje met je sportvereniging? Of wil je een groepsles volgen samen met je vrienden of toch liever alleen in een priveles? Alles is mogelijk bij Flying Fish eFoils. 

Wie is Flying Fish eFoils?
Het Amsterdamse bedrijf Flying Fish eFoils is sinds drie jaar het grootste eFoil platform van Europa. Inmiddels is het gegroeid met 6 scholen door heel Nederland. Flying Fish eFoils biedt groepslessen, privélessen, bedrijfsuitjes en meer. Veiligheid, plezier en leren staan voorop. Samen met de instructeurs zorgen zij ervoor dat de lessen veilig zijn en dat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Waar kan ik leren eFoilen?
Flying Fish eFoils heeft 6 locaties door heel Nederland. In Amsterdam is de eFoil school gevestigd aan de Nieuwe Meer. Dit bevindt zich ten zuidwesten van Amsterdam en is makkelijk te bereiken met de auto, het OV en de fiets. Als je aankomt op deze locatie kun je gebruik maken van de kleedkamers om je klaar te maken voor jouw eFoil les. Na de les met instructeur is het mogelijk om nog een drankje te drinken en lekker op te drogen in de zon.

Ben je enthousiast geworden?
Wil je leren eFoilen in Amsterdam? Boek een les via de site en wie weet vlieg jij over het water. Flying Fish eFoils heeft op verschillende locaties scholen. Check vooral onderstaande video om een beeld te krijgen van eFoilen. Voor meer informatie kijk je op https://www.flyingfishfoils.nl. 

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=og6jrKtZN5w&t=0s