Deze organisatie is niet meer actief
organisatie

Huis van de Wijk IJburg

Non-profit

** deze organisatie is niet meer actief **


huis van de wijk ijburg - een online netwerk


Huis van de Wijk IJburg is een onnline netwerk voor en door professionals die werken in de zorg/welzijn op IJburg én is er voor haar cliënten. Huis van de Wijk IJburg verbindt de kennis en ervaring van deze professionals met elkaar. Het netwerk bestaat daarnaast tevens uit andere partners in de wijk waarmee wordt samengewerkt. Deze samenwerkingspartners bieden kansen en mogelijkheden voor cliënten in het netwerk van Huis van de Wijk IJburg.


De betrokken partners in het netwerk organiseren activiteiten, leveren werkgelegenheid of bieden kans op werk (vrijwillig, dagbesteding of toeleiding naar werk), verhuren hun locaties voor het organiseren van activiteiten of stellen deze beschikbaar in ruil voor een wederdienst. 


Op de website vind je informatie over het online netwerk Huis van de Wijk IJburg over o.a.:


- aangesloten organisaties en haar contactpersonen
- activiteiten die worden georganiseerd door aangesloten partners
- locaties waar activiteiten worden georganiseerd en die je kan huren/gebruiken voor een activiteit
- kansen en mogelijkheden voor werk


nieuwsbrief


Aan professionals die werkzaam zijn in zorg en/of welzijn op IJburg versturen we een nieuwsbrief. Ook wanneer je activiteiten organiseert die interessant zijn voor bewoners die gebruik maken van het zorg en/of welzijnnetwerk, kan de nieuwsbrief interessant voor je zijn. Klik hier om je aan te melden voor deze nieuwsbrief. Of stuur ons een mail.


social media


Ook op social media zijn we met Huis van de Wijk IJburg actief. Kijk voor de updates van Huis van de Wijk IJburg op Facebook: klik hier, of voor de updates op Twitter: klik hier.


contact


Huis van de Wijk is een netwerk en bestaat uit diverse partners met ieder een eigen contactpersoon. Klik op de menubalk op 'partners' voor een overzicht. Daar zie je tevens de contactpersoon van een partner in het netwerk. De contactgegevens staan bij iedere partner en persoon vermeld.


Wil je meer weten over het netwerk Huis van de Wijk of deze website? Wil je samenwerkingsmogelijkheden verkennen in of met het netwerk? Wil je bij het netwerk aansluiten als partner? Stuur een email naar huisvandewijkijburg@gmail.com. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit: