Bericht

meedoen met NLdoet op IJburg

Geplaatst op 1 februari 2017, 09:42 uur

Op 10 en 11 maart wordt er weer een nieuwe editie van NLdoet georganiseerd, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook IJburg doet hieraan mee.

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Ook IJburg doet mee. Bij Stichting Omega en de Boerderij op IJburg kan je meehelpen met klussen:

Dans-en muziekfeest bij Stichting Omega Amsterdam (vrijdag 10 maart)

Omschrijving
Omega is een dagcentrum voor een bijzondere doelgroep; alle kinderen en volwassenen bij Omega hebben een verstandelijke én motorische beperking. Daarnaast hebben zij nog andere belemmeringen. Het zijn ‘kinderen en volwassenen met ernstig meervoudige complexe beperkingen’.

Wij willen graag voor onze kinderen en volwassenen een dans-en muziekfeest op maat organiseren. Een disco, een breakdance-act of een huiskamerconcert vol met klassieke muziek. Dat lijkt ons gaaf!

Resultaat
We willen dat zoveel mogelijk cliënten kunnen genieten van muziek en dans!

kijk voor meer info over deze klus en om je aan te melden, hier.

Klussen bij Boerderij op IJburg (zaterdag 11 maart)

Omschrijving
De Boerderij op IJburg is een kinderboerderij, een buurtcommunity en een ponyclub volledig opgezet door buurtbewoners. Jaarlijks steken we de handen uit de mouwen bij NLDoet!

Resultaat
We hebben meerdere klussen, klein en groot, die er voor zorgen dat de Boerderij er weer een tijdje tegen aan kan. Voor iedereen is er een geschikte klus.

Kijk voor meer info over deze klus en om je aan te melden, hier.

meer informatie over NLdoet, hier.

 

Illustration
 
Deel dit: