Bericht

Zet ook jouw tekst op een nieuwe brug in de haven

Geplaatst op 18 september 2020, 14:58 uur

Op de nieuwe brug in de haven worden teksten opgenomen van IJburgers. Er zijn nu 34 teksten voorgesteld. Er is nog ruimte voor veel meer. Dus grijp je kans: jouw tekst kan voor eeuwig in het brugdek staan. En wijs vooral ook je kinderen, buren en IJburgse vrienden erop. Hoe meer voorstellen we krijgen, hoe beter. Iedereen kan tot en met zondag 27 september een voorstel indienen.

4 IJburgers hebben zich al aangemeld voor de selectiecommissie. En daarnaast heeft het IJburgcollege zich collectief aangemeld: hun scholieren willen ook helpen bij de selectie van de teksten voor de brug. Ook jij kan je nog tot en met aanstaande zondag (20 september) aanmelden voor de commissie. Daarna stellen we de commissie definitief samen.

Vanmorgen heeft de gemeente ook een voorbeeld van het brugdek ingebouwd in de stoep van het winkelcentrum. Hier kan je zien hoe het brugdek eruit komt te zien, en hoe onze teksten in de brug worden opgenomen. Hopelijk helpt dit ook om meer mensen te attenderen op dit initiatief.

Lever je tekst aan via halloijburg.nl/brugtekst

 

Deel dit: