Aanmelden met IRMA

Vanaf 1 oktober 2019 bieden wij de mogelijkheid je aan te melden met de IRMA-app. IRMA is een persoonlijke datakluis op je eigen telefoon. In deze kluis kan je jouw (automatisch gegenereerde) logincode voor Hallo IJburg bewaren. Hiermee kan je altijd veilig inloggen zonder een wachtwoord te onthouden. Later gaan we meer functies voor deze IRMA-datakluis toevoegen.

Hier kan je meer informatie krijgen over de IRMA-app en de samenwerking met Hallo IJburg.

Kies nu een van onderstaande vier opties:

 • Jij hebt nog geen IRMA-app op je telefoon.
  Als je nog geen IRMA-app op je telefoon hebt, en je wilt wel van deze handige loginmogelijkheid gebruik maken, dan moet je eerst de IRMA-app installeren. De app kan je ophalen bij de Privacy By Design Foundation.

  Installeer de IRMA-app op jouw telefoon

 • Jij hebt wel de IRMA-app, maar nog geen logincode, en heb wel al een account op Hallo IJburg.
  Als je wel de IRMA-app op je telefoon hebt geinstalleerd, maar je hebt nog nooit een IRMA-logincode opgehaald, dan kan je nu een logincode ophalen. Log eerst nog eenmaal op de gebruikelijke manier in, en klik op de IRMA-knop direct na het inloggen.

  Log in en haal jouw logincode op

 • Jij hebt wel de IRMA-app, nog geen logincode en nog geen account op Hallo IJburg.
  Als je wel de IRMA-app op je telefoon hebt geinstalleerd, maar nog geen account op Hallo IJburg of op een van de andere websites van Gebiedonline, dan kan je jezelf registeren. Je hebt hiervoor een gevalideerd e-mailadres in jouw IRMA-datakluis nodig. Zodra je die aanlevert aan Hallo IJburg, krijg je direct jouw persoonlijke logincode terug.
  Kijk op gebiedonline.nl voor een lijst van aangesloten websites/leden.

  Registreer jezelf en krijg direct een logincode

 • Jij hebt een logincode in jouw IRMA-app.
  Als je een logincode van Hallo IJburg in jouw IRIMA-app hebt geladen, dan kan je die gebruiken om in te loggen. Let op: als je de inlogcode van een andere website van Gebiedonline hebt ontvangen, dan kan je diezelfde logincode ook hier gebruiken.