Activiteit

Van Spanning naar Ont-Spanning | Mini Boost op Tweede Paasdag

maandag 1 april 2024 , 1:00 - 21:30 uur
Illustration

Normaal geef ik altijd mijn wekelijkse yogales op maandagavond. Maar deze maandag is het Tweede Paasdag en leek het mij leuk om deze les te vervangen door een Mini Boost.

In deze Mini Boost verkennen we de oorspronkelijke yogahoudingen met een focus op functioneel ademen. De sessie wordt afgerond met een diepgaande eindontspanning: de yoga nidra. Deze begeleide meditatie staat gelijk aan 3 uur slaap inhalen.

Hatha yoga draait om het werken met de energiebanen in het lichaam, waarmee je niet alleen ontspanning ervaart, maar ook krachtige uitdagende houdingen aangaat. Deze variatie helpt spanning los te laten en geleidelijk van een staat van spanning naar ontspanning te komen. Met zorgvuldige begeleiding en aandacht voor ademhaling, verkennen we de balans tussen kracht en rust in ons lichaam en geest, waardoor we een diep gevoel van welzijn kunnen ervaren


Heb je behoefte om de stijve spieren weer soepeler te maken, te leren ontspannen (zowel het hoofd als het lichaam) door middel van anders te ademen  en uiteindelijk in de eindmeditatie even los te komen van alle triggers die je hebt op jezelf en je omgeving?

Meld je dan aan via deze link.

Wat anderen over mij zeggen:

"Mini Boost gedaan en dat was een kadootje om de week zo te beginnen! Yoga, meditatie, ademen, goed professioneel begeleid ook corrigerend wat betreft houding en hele fijne stem van Margot neemt je mee op innerlijke reis! Aanrader!!" Saskia

"Margot heeft een heel prettig ongecompliceerde manier, waarmee ze je door de yoga houdingen heen neemt, met een goed ritme en heldere stem. Ik ben fan!" Annejes

"Inmiddels volg ik nu een aantal jaren de yogalessen van Margot. Met haar lessen heeft ze mij geleerd een rustmoment te vinden in mijn drukke en hectische leven. Door Yoga te gaan doen, ben ik me bewust van mezelf, het laat me zien hoe onrustig ik soms ben en hoe ik omga met alles om mij heen. Margot geeft me door haar lessen een gevoel van evenwicht en balans en een beter gevoel in mijn lijf. Door mijn kantoorbaan zijn de rek en strekbewegingen een geweldige oplossing voor fysieke klachten.
Iedere week kijk ik weer uit naar de yogales en juist de variatie in de verschillende aandachtsgebieden die Margot in de lessen brengt, zorgt ervoor dat ik ze heel graag wil blijven volgen."

Dit keer de Mini Boost op basis van donatie doen waarbij de helft naar een goed doel gaat. Aangezien er maar een beperkt aantal plekken vrij zijn zou ik het waarderen dat je ook echt komt als je je aangemeld hebt. 

Voor deze Mini Boost heb ik dit goede doel uitgekozen.

Wanneer: maandagochtend 1 april

Tijd: 20.00 - 21.30 uur

Locatie: Naar Zee Stadsoase

Kosten: op basis van donatie. achteraf ontvang je een Tikkie

Wil je bij deze Mini Boost zijn meld je dan snel aan via www.krachtige-eenvoud.nl/events

 

Fijne dag,

 

Margot

www.krachtige-eenvoud.nl

 

Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 20 jaar
Deel dit: