Activiteit

Ademcirkel op dinsdag 2 april bij Naar Zee Stadsoase

dinsdag 2 april 2024 , 19:30 - 21:30 uur
Illustration

Voel je de constante race om alle ballen in de lucht te houden? Werk, thuis, sport, sociale verplichtingen - het lijkt soms een onmogelijke uitdaging om even tot rust te komen. Te midden van de drukte ben je vaak meer verbonden met de buitenwereld dan met je eigen kern. Het risico? Het verliezen van je passie en de dingen die er echt toe doen. Hoe gaat het eigenlijk écht met jou? Weet je nog wat jouw ware interesses zijn?

Onze groepssessies bieden een unieke kans om opnieuw contact te maken met jezelf. Laat het denken los, en duik in je eigen lichaam. Alleen je ademhaling brengt je razendsnel terug naar jezelf.

Ademen in de groep is bijzonder omdat je weliswaar individueel ademt, maar toch samen bent. Of je nu nieuw bent in ademwerk of al ervaring hebt, onze sessies zijn toegankelijk en verrijkend. De groep, soms spannend voor nieuwkomers, blijkt juist voordelen te bieden in het delen van ervaringen. Samen voeren we een volledige sessie van verbonden ademwerk uit op muziek, met maximaal 8 deelnemers. Laat je leiden om je ademruimte te 'openen', zodat je spanning los kunt laten en opnieuw kunt ontdekken wie je werkelijk bent, zonder de beschermende lagen. Ontdek wat er tevoorschijn komt.

Waar: Naar Zee Stadsoase op IJburg

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Bijdrage: 60,00 euro
 
 Wil je hier bij zijn? Meld je dan aan via onderstaande link: www.krachtige-eenvoud.nl/events

Er zijn nog een paar plekken vrij.

Zie ik je dan?

Fijne dag,

Margot
 
 

Locatie
Naar Zee Stadsoase aan de Bert Haanstrakade 102 - IJburg
Kosten toelichting
60,00 euro
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Deel dit: