Activiteit

Mindfulness Introductieworkshop

zondag 15 februari 2015 , 20:00 - 22:00 uur

Mindfulness Introductieworkshop

Met volle aandacht aanwezig zijn bij alles wat je ervaart in dit moment. Meer ruimte om te handelen vanuit rust en helderheid. En meer plezier en energie om te genieten van de kleine dingen van het leven. Het beoefenen van aandacht en compassie verbetert de kwaliteit van je leven en helpt je om meer thuis te komen bij jezelf.

In deze introductieworkshop gaat Cecile van MindfulPresence in op de mogelijkheden van Mindfulness. Voor iedereen die wat meer over Mindfulness wil leren en erverare of die interesse heeft in de 8-weekse training.

De 8-weekse training training zelf start op 15 maart en is geschikt voor iedere volwassene: jong of oud, er is geen speciale kennis, conditie of ervaring voor nodig.

Maak gebruik van deze unieke (vrijblijvende) introductie en maak kennis met Mindfulness en de inspirerende kracht van Cecile! 

Meer info en aanmelden via deze link. Kosten introductieworkshop €20.

8-weekse Mindfulnesstraining

In meditatie trainen we onze geest om al onze ervaringen toe te laten en te observeren, zonder meteen te reageren, te analyseren of oordelen. We oefenen in de trainingen met een variatie aan begeleide meditaties en gaan dieper in op de achtergrond van de verschillende meditatietechnieken en bespreken obstakels die je kunt tegenkomen. Cecile put uit haar brede ervaring en gebruikt inspirerende teksten en thema's. Zo verdiepen we onze ervaring, ons begrip en onze kennis van meditatie.

In de training krijg je een aantal praktische en effectieve oefeningen aangereikt waarmee je stap voor stap leert, met mildheid en vriendelijkheid, te observeren wat zich aan je voordoet. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat mindfulnesstraining zorgt voor een hogere kwaliteit van leven en positieve veranderingen in cognitief en neurobiologisch functioneren.

De training start op 15 maart en bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van ca 2,5 uur en een oefendag in stilte, ter verdieping van de wekelijkse bijeenkomsten. Je krijgt een werkboek en cd's mee om thuis mee te oefenen en praktische opdrachten die je helpen aandachtig te zijn bij dagelijkse bezigheden. Cecile geeft deze training enkele keren per jaar. Meer informatie, data, prijzen en boekingen zijn mogelijk via ons online reserveringssysteem.

€50 korting bij aanmelden voor 16 februari. 

Locatie
Thrive Yoga Zeeburg, Sumatrakade 1
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Sport / spel
meer info over organisatie 
Thrive Yoga
Illustration
 
Deel dit: