Activiteit

Zumba en Spinning marathon bij sportschool Life & Kicking op 6 en 7 december 2014

zaterdag 6 december 2014 , 9:00 - 13:00 uur

 

Heel erg fijn wanneer je mee wilt doen aan de zumba/spinning marathon! De marathons hebben als doel om geld in te zamelen ten behoeve van het Stichting Timmerproject Guatemala, een organisatie die kansarme kinderen en jongeren de mogelijkheid biedt om creatief te zijn en om zich voor te bereiden op het vakonderwijs. http://www.timmerproject.nl

We willen je dan ook vragen zoveel mogelijk sponsors te zoeken. De deelnemer die het meeste geld inbrengt, krijgt als beloning wint 6 sessies van een half uur pad training met een personal trainer van Life&Kicking!

Je hebt je ingeschreven voor maximaal 3 a 4 uur. De inschrijfkosten zijn 10 euro per uur. 

Betalen van dit inschrijfgeld gaat als volgt: stort het bedrag via http://www.geef.nl/actie [moet ik nog verder invullen] onder vermelding van je naam en met de mededeling dat het het inschrijfgeld betreft. Dit geld komt via deze link direct terecht bij het Stichting Timmerproject Guatemala. Stuur voor de zekerheid nog een mail aan personaltrainer@lifeandkicking.nl om de betaling van het inschrijfgeld te bevestigen.

Overmaken van het overige sponsorgeld dat je hebt opgehaald, kan op 2 manieren:

Verzamel het zelf en stort het uiteindelijke bedrag via http://www.geef.nl/actie/nogintevullen onder vermelding van je naam en de mededeling dat het het sponsorgeld betreft. Stuur, als je kans wilt maken op de beloning, nog een mail naar personaltrainer@lifeandkicking.nl met daarin je naam en het sponsorbedrag dat je hebt gestort (afgezien van het inschrijfgeld).

Maak zelf een actie aan via geef.nl. Bijgevoegd vind je de instructies. Als je inspiratie wilt voor tekst om sponsors te werven, kijk dan naar de volgende actie: http://www.geef.nl/actie/nnogintevullen

Voor vragen over de sponsoring kun je terecht bij Alies MacLean: alies.maclean@gmail.com

Op 14 december (details nog invullen) wordt het opgehaalde sponsorgeld bekend gemaakt tijdens de viering van het 10-jarig bestaan van het Timmerproject in Café ED (van 14 tot 19 uur). 

Alvast bedankt voor je inzet!

Team Life&Kicking en Stichting Timmerproject Guatemala

Locatie
Life & Kicking
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 11 t/m 22 jaar
Thema
Sport / spel
Deel dit: