Activiteit

Spellenavond van Amsterdice in Ludo (4e etage IJburgcollege Pampuslaan). Van Catan tot heel veel nieuwe spellen......

vrijdag 14 september 2018 , 19:30 - 23:55 uur

Deze vrijdagavond ben je vanaf 19.30 welkom om bij ons de nieuwste bordspellen van Europa te leren kennen. Natuurlijk hebben we ook veel oudere titels zoals Catan, Carcasonne, Ticket to ride, Weerwolven... Je kunt uit onze collectie vast iets leuks ontdekken. Spellen hoef je niet persee te kennen. Vaak kan je aanschuiven en willen mensen graag een spel uitleggen. Alleen komen is ook helemaal geen probleem.

Kom je later dan 19.30 ,moet je wellicht heel even wachten totdat er weer nieuwe mensen komen of een spelletje is afgelopen. Dat duurt hoogstens 15 min. Je kunt dan lekker genieten van een kop koffie of wat anders aan de bar van Ludo. Ook verkopen ze daar vaak versnaperingen. Eigen consumpties zijn daarom daar niet toegestaan.

Natuurlijk ben je ook welkom je eigen spel mee te nemen. Spellen die thuis niet op tafel komen maar die je wellicht wel bij ons kunt spelen.

Amsterdice speelt in de regel 2x per maand. Elke 2e vrijdagavond van de maand en elke laatste zondag van de maand. Uitzonderingen communiceren wij vooral op Facebook in de Amsterdice groep. Daar kun je ook foto's bekijken. Neem eens een kijkje: https://www.facebook.com/groups/160265370791111/  

Voor de zaalhuur heffen wij een entree van €2,50 (geen pin) Bij de bar kun je wel met pin betalen.

Je bent van harte welkom om gezellig mee te komen spelen.

Ttot ziens bij Amsterdice !

(gemiddelde leeftijd : 20-45 jaar mannen en vrouwen)

Locatie
4e etage IJburgcollege Pampuslaan 1
Kosten toelichting
€2,50
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Sport / spel
bijzonderheden
Gaat door.
Illustration
 
Deel dit: