Activiteit

Van Catan tot Amsterdice op IJburg.... De nieuwste bord- en kaartspellen leren kennen !

vrijdag 9 februari 2018 , 19:30 - 0:30 uur

Vrijdagavond 9 febr. ben je weer van harte welkom op de 4e etage van het IJburgcollege om gezellig bord- en kaartspellen te komen spelen. Dan organiseert Bordspellen club Amsterdice weer een leuke avond waarbij je met veel nieuwe bordspellen kennis kunt maken. Denk in het genre van Catan (niet Monopoly), en verder.... De meest nieuwe bordspellen van Nederland kun je bij ons vinden. We hebben een grote eigen collectie maar je mag ook een spel van thuis meenemen wat bij jou niet op tafel komt . Wellicht vind je er mensen voor op deze avond . Verzoeken daarvoor mag je altijd plaatsen in ons event op Facebook: https://www.facebook.com/events/160755477987536/

 

Vanaf 19.30 ben je welkom. Ook mag je later aanschuiven. De kans bestaat dan dat je even moet wachten totdat er weer nieuwe mensen komen. Ludo organiseert de bar, drinken en de hapjes. Eigen consumpties zijn daarom niet toegestaan.

 

Er komen vooral mensen tussen de 20 en de 45.  Alleen komen kan heel goed. Je kunt altijd ergens aanschuiven.Ook hoef je geen spellen te kennen, maar natuurlijk wel de interesse. Het wordt graag uitgelegd.

Kom je een keertje kijken ?

De entree bedraagt €2,50.

 

Tot ziens !

 

Amsterdice

Locatie
4e etage, met de lift omhoog.
Kosten toelichting
€2,50 (kinderen t/m 12 : €1,50)
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
Sport / spel
bijzonderheden
Gaat altijd door.
Illustration
 
Deel dit: