Activiteit

Argentijnse Voetbalweek bij AFC IJburg

maandag 24 februari 2014 , 9:00 - 17:00 uur

Geen speler magischer dan de Argentijn Messi. Na twee keer wereldkampioen te zijn geworden (1978 en 1986) doet Argentinië dit jaar wederom een gooi naar de titel. Natuurlijk onder leiding van wereldster, Lionel Messi. Wil jij net zo magisch worden als Messi? Meld je dan aan voor de Argentijnse Voetbalweek bij AFC IJburg van 24 t/m 28 februari. Vanuit Argentinië worden speciaal trainers van topclub Independiente ingevlogen om jou alle kneepjes van het Argentijnse voetbal bij te brengen. Voor even magisch als Messi… Klik hier om in te schrijven.

Voordat Messi op zijn dertiende de overstap maakte naar FC Barcelona werd hij in Argentinië gevormd als voetballer. Volgens de Argentijnse School die het land eveneens twee maal wereldkampioen maakte en vele, vele grote voetballers voortbracht. Messi, Maradona,Di Stéfano, Batistuta, Redondo, Saviola, Tévez, Mascherano, Di María, Agüero, Higuaín, Lavezzi en noem zo maar op. Allemaal groot gebracht en opgeleid in het land van dat prachtige blauw-witte shirt. Maar wat is nu het geheim achter Messi en al die andere grote Argentijnse voetballers? Tijd om daar eens achter te komen. Speciaal daarom laten we Argentijnse trainers  van topclub Independiente overkomen uit Buenos Aires om uit te leggenen en te laten zien hoe ze het daar nu precies aanpakken. Ofwel: wat moet je nu eigenlijk doen om net zo goed te worden als Messi…?

Deelname aan De Argentijnse Voetbalweek (24 t/m 28 februari)bij AFC IJburg is ook per dag mogelijk. De trainingen beginnen iedere dag om 9.00 uur (kinderen kunnen vanaf 8.30 uur worden gebracht) en zijn bedoeld voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Om 17.00 uur is het weer afgelopen. Naast heel veel voetbal staan er natuurlijk ook allerlei spelvormen op het programma.

Kosten:
1 dag:                   €  75,-
2 dagen:              € 130,-
3 dagen:              € 180,-
4 dagen:              € 220,-
5 dagen:              € 250,- 

Bij het bedrag zijn inbegrepen lunch, fruit en versnaperingen gedurende de dag. Iedere deelnemer krijgt eveneens een Argentinië tenue (niet het officiële!) en een Certificaat van deelname. Een tenue bestaat uit shirt, broekje en kousen.

Voor even magisch als Messi, schrijf je dan hier in.

Locatie
Sportpark IJburg (AFC en AHC IJburg)
Leeftijd
Vanaf 6 t/m 14 jaar
Thema
Sport / spel
Illustration
 
Deel dit: