Activiteit

IJ-SWIM 2017

zondag 10 september 2017 , 13:30 - 17:00 uur

IJ-SWIM is een open water zwemwedstrijd waarbij je als deelnemer 2000, 3000 of 4000 meter aflegt in de binnenwateren van IJburg. Je zwemt natuurlijk primair als sportieve prestatie en tegelijkertijd wordt je prestatie gemeten met een tijdregistratie. Meedoen is immers belangrijker dan winnen.

IJ-SWIM wordt dit jaar georganiseerd op zondag 10 september 2017, wij hebben een maximaal aantal deelnemers van 300.


Speciaal voor kinderen en jongeren hebben wij twee speciale swims: De afstand van de KIDS IJ-SWIM is 250 meter (deelname vanaf 8 jaar en in bezit van A & B diploma, verplicht zwemmen met een meerderjarige en een Save Swimmer, aangeboden door Hallie & van Klooster Makelaardij Amsterdam) en de JONGEREN IJ-SWIM is 1000 meter (deelname vanaf 12 jaar en in bezit van A & B diploma).

Toeschouwers
Natuurlijk gaan we de zwemmers aanmoedigen tijdens de IJ-SWIM 2017, niet alleen bij de start/finish kan dat maar natuurlijk langs de hele route. Wil je weten waar je kan staan om te juichen kijk dan hier.

Niet alleen voor de zwemmers maar zeker ook voor de toeschouwers en aanmoedigers langs het parcours is er voldoende te zien, te doen en te beleven.

Locatie
Haven IJburg
Kosten toelichting
Aanmelden via http://ijswim.nl/inschrijven
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 8 jaar
Thema
Sport / spel
Illustration
 
Deel dit: