Activiteit

Kinder Yoga Workshop @ Life and Kicking

Op woensdag , 15:00 - 16:00 uur

KinderYoga is niet hetzelfde als ‘volwassenen’ yoga. Kinderen maken spelenderwijs kennis met de verschillende yoga houdingen, ademhaling en meditatie. In elke les wordt er doormiddel van een verhaal een thema uitgelicht. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het reizende schip, de vier elementen, het verhaal van Boeddha, slaapfeestje en verschillende landen.

Kinderen kunnen tijdens of na een aantal lessen het volgende ervaren: meer rust vinden, groei in flexibiliteit, meer kracht, zelfverzekerdheid, minder stress en meer zelfkennis. Het kan natuurlijk ook zijn dat er andere dingen ervaren worden en dat is allemaal prima. Het belangrijkste is dat we plezier hebben!

Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid neem gerust contact op via yogamindyou@gmail.com

De volgende workshop begint op woensdag 29 maart om 15.00 uur. Het gaat om vier lessen voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar bij Life & Kicking (http://www.lifeandkicking.nl/) aan de Eva Besnyöstraat 29 op IJburg in Amsterdam. Om in te schrijven voor de workshop kun je hieronder het formulier invullen. Zodra je een bevestiging van mij ontvangt zie ik je graag op woensdag 29 maart. Tevens kan de betaling (in totaal €30,-) op de eerste lesdag worden voldaan.

Locatie
In de Yoga studio
Kosten toelichting
€ 30,- voor 4 lessen.
Leeftijd
Vanaf 6 t/m 9 jaar
Thema
Sport / spel
bijzonderheden
De kinder Yoga workshop gaat door met een minimum van 8 deelnemers.
start / einde
Gestart op wo 29 maart 2017. Beëindigd wo 19 april 2017
Illustration
 
Deel dit: