Activiteit

ZUMBA MARATHON 'Shake it for Uganda

zaterdag 18 maart 2017 , 11:00 - 13:00 uur

 

Op zaterdag 18 maart zal er bij Life and Kicking voor het goede doel een Zumba Marathon 'Shake it for Uganda' worden gehouden.

Dans ook mee voor het goede doel met Gsus, Esmée, Cheyenne en Jaleesa! And bring a friend!

Tijd: 11:00-13:00 + aansluitend gratis lunch.

Deelname is €10,- per persoon (betaling vooraf).

Geef je snel op via shakeitforuganda@gmail.com


Extra info:
Op zondag 4 juni 2017 gaat clubmember Est Her één van haar dromen realiseren door in Uganda en voor het goede doel een halve marathon te rennen. Zij loopt deze voor Knowledge for Children en ondersteunt daarmee de ontwikkeling van het basisonderwijs op het platteland van Uganda. Meer informatie over Est Her haar motivatie en plannen is te lezen op: https://www.pifworld.com/nl/fundraisers/KjAtHBDKSME/esther-lips/about

Life and Kicking wil iedereen graag oproepen om deel te nemen aan deze Zumba Marathon om Esther zo een stapje dichterbij haar doel te brengen.

Het is ook mogelijk Esther en haar goede doel te steunen door een armbandje of kettinkje te kopen die zij tijdelijk en speciaal voor dit doel maakt. Esther zal haar collectie armbandjes en kettinkjes 18 maart meenemen. Maar wil je al eerder zien wat zij maakt? Dan kan dat via FB groep 'Juweeltjes voor Oeganda'.

Locatie
Life & Kicking
Kosten toelichting
€ 10 inschrijving voor support Marathon van Oeganda, gratis lunch voor deelnemers.
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
Thema
Sport / spel
Illustration
 
Deel dit: