Activiteit

IJburg Workout Challenge 2nd edition 2016, Spieren voor Spieren Winter Challenge

zondag 30 oktober 2016 , 10:00 - 11:00 uur

“IJburg Workout Challenge 2nd edition 2016”
Your step to a healthier body
30 oktober 2016, 10:00-11:00

“IJburg Workout Challenge” is een uniek pop-up sport concept waarbij jij 60 minuten lang uitgedaagd wordt om het maximaal haalbare uit jezelf te halen. Je wordt gemotiveerd door een professionele en ervaren trainer-coach op het gebied van outdoor full-body workouts, bokstraining, fitness, bootcamp, kracht training, personal training en small groups. “IJburg Workout Challenge” betekent 60 minuten “kei-hard-werken” in de buitenlucht, fysiek en mentaal je grenzen verleggen, een uitdagende mix van gecombineerde oefeningen en trainingsmethodes. Verbeter je algehele fitheid, kracht, doorzettingsvermogen, behendigheid, snelheid en uithoudingsvermogen. Activeer het vetverbrandings proces en verbruik een hoog aantal calorieën. Van elk verkochte ticket gaat 50% van de opbrengst rechtstreeks naar een goed doel. Vanwege het pop-up karakter zal er telkens een andere dag, tijd en lokatie gekozen worden. Dag, tijd en locatie worden 14 dagen te voren bekend gemaakt via social media, HalloIJburg, en op deze pagina.

In de nacht van 29 op 30 oktober 2016 vindt de 6e editie van de Wintertijd Challenge plaats. Tijdens het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd wordt er op meer dan 100 locaties in Nederland gesport om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar spierziekten bij kinderen.

BootBurg Outdoor Workouts heeft de goedkeuring ontvangen om op IJburg een Challenge te organiseren! Daar zijn wij ontzettend trots op!

Waarom
Om jou te helpen naar een gezondere, een betere versie van jezelf, en een financiële bijdrage te leveren aan organisaties die zich sterk maken voor de medemens. Door middel van sportieve acties en het organiseren van evenementen waarbij sporten centraal staat, wordt er jaarlijks geld opgehaald dat wordt ingezet voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject, het financieren van hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen voor kinderen.

Waar
De 2nd edition wordt georganiseerd op het Diemerpark strand op IJburg.

Wanneer
30 oktober 2016, 10:00-11:00 uur.

Wie
Voor een ieder die op zoek is naar een sportieve uitdaging en daarbij een goed doel wil steunen.

Hoe
Reserveer jouw plekje via de link en zorg dat jij erbij bent.

Kosten
8,- (waarvan 4,- euro van elke reservering gedoneerd zal worden aan de organisatie Spieren voor Spieren)

Locatie
Strandje Diemerpark
Kosten toelichting
http://bootburg.com/x/?page_id=2296
Leeftijd
Vanaf 10 jaar
Illustration
 
Deel dit: