Activiteit

IJ-SWIM 2016

zondag 4 september 2016 , 12:00 - 16:00 uur

IJ-SWIM is een open water zwemwedstrijd waarbij je als deelnemer 2000, 3000 of 4000 meter aflegt in de binnenwateren van IJburg. De afstand van de KIDS IJ-SWIM is 250 meter, die van de JONGEREN IJ-SWIM is 1000 meter. Je zwemt natuurlijk primair als sportieve prestatie en tegelijkertijd wordt je prestatie gemeten met een tijdregistratie. Meedoen is immers belangrijker dan winnen.

IJ-SWIM wordt dit jaar georganiseerd op zondag 4 september 2016, wij hebben een maximaal aantal deelnemers van 300.

IJ-SWIM is er voor iedereen vanaf 18 jaar die van zwemmen houdt. Je moet daarbij gezond zijn en niet zwanger. Je kunt je individueel inschrijven of met een team (bedrijf). De inschrijving kost €50,- 

KIDS IJ-SWIM is er voor iedereen vanaf 8 jaar die van zwemmen houdt en aantoonbaar in het bezit is van het A & B diploma. De kids zijn verplicht onder begeleiding van een ouder/verzorger te zwemmen die ouder is dan 18 jaar. Kids worden verplicht met een drijver te zwemmen.De inschrijving kost €20,-  Lees voor je inschrijving onze Algemene Voorwaarden.

 

JONGEREN IJ-SWIM is er voor iedereen vanaf 12-18 jaar die van zwemmen houdt en aantoonbaar in het bezit is van het A & B diploma. Deelnemers aan de JONGEREN IJ-SWIM worden ook verplicht met een drijver te zwemmen.De inschrijving kost €20,-  Lees voor je inschrijving onze Algemene Voorwaarden.

 

 

Locatie
Haven IJburg
Kosten toelichting
Aanmelden via http://ijswim.nl/inschrijven
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 8 t/m 22 jaar
Thema
Sport / spel
Illustration
 
Deel dit: