Activiteit

Lichaam en Energie in Balans

zaterdag 18 juli 2015 , 19:45 - 21:00 uur

Lichaam en Energie in Balans
Elke zaterdag 19:45 - 21:00 uur

Tijdens deze lessen van Jolie Ennik maak je contact met en krijg je inzicht in je eigen lichaam en energie, door praktische tools te gebruiken.

Alle energie wordt via het hart aangevuld. Leer om dit te doen, zodat je je sterk, zeker en in balans voelt. Leer los te laten, je vrij en in harmonie en blijheid te voelen, vertrouwen te hebben en rust te ervaren. Want als je lichaam en energie in balans komen, ben je weerbaar tegen ziekte en blessure en is je lichaam in staat om alles te regelen en aan te maken wat nodig is. We leren je alert te zijn op signalen van je lichaam en energie zodat je tijdig kunt focussen op herstel.

De behandeltafel staat klaar om je inzicht te bieden in mogelijke klachten of blessures die jullie benoemen. Aanwijzingen helpen je verder om richting te kiezen in herstel: bijvoorbeeld keuze voor masseur, fysiotherapie, mindfulness, tai chi, yogavorm, pilates, detox, vitaminen/mineralenncheckup of coaching. Yoga/pilates en meditatie-oefeningen zullen gericht op de vragen worden ingezet. Er zit een actieve wisselende flow in de les wat betreft oefeningen, coaching, lesstof en meditatie. Regelmatig zal er een docent yoga, pilates of tai chi bijvoorbeeld mee lesgeven. De gastdocent van 18 juli is Jill van der Veen - Holistisch Coach, Masseuse, Wellbeing Specialist.

Er is ruimte voor persoonlijke vragen. Heb je bijvoorbeeld een emotionele kwestie of een blessure waar je aan wilt werken? Je kan je vraag van te voren doorgeven, zodat het tijdens de les behandeld wordt (mail jolie@thriveyoga.nl).

Het doel van deze lessen is om vanuit Thrive Yoga een integraal trainingstraject aan te reiken om optimaal gebruik te kunnen maken van ons aanbod en een verdieping te bieden in de lesstof bovenop de beoefening van yoga en/of pilates.

Meer info
Klik hier voor meer informatie over de les en Jolie of mail naar jolie@thriveyoga.nl.
De les gaat door bij een minimum aantal inschrijvingen. Aanmelden kan via deze link of mail naar yani@thriveyoga.nl.

Kosten
Een losse (proef)sessie kost €15
Een 10-rittenkaart €130 (korting voor Thrive Yoga leden)

Locatie
Thrive Yoga
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Sport / spel
bijzonderheden
De les gaat door bij een minimum aantal inschrijvingen. Aanmelden kan via deze link: bit.ly/1CGCIFY of yani@thriveyoga.nl.
Illustration
 
Deel dit: