Activiteit

Moderne Dans 50+

Op vrijdag , 16:15 - 17:15 uur
Illustration

Moderne Dans 50+

Iedere vrijdag 16:15 - 17:15

Dance Connects

Adres: Theaterzaal IJburgcollege (Pampuslaan 1, 1087 HP Amsterdam)


Moderne dans is een dansvorm waarbij expressie centraal staat. Je gebruikt je lichaam om emoties, muziek, beelden, thema’s of ideeën uit te drukken. Het is een dansvorm waarin veel ruimte is voor persoonlijke stijl en invulling.

Een moderne dansles bij Dance Connects is een gevarieerde les, waarin je lekker actief bezig bent en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreekt. Het is een les die voor iedereen geschikt is, ongeacht ervaring of conditie.

In lessen van 60 minuten wordt er gewerkt aan houding, ademhaling, coördinatie, balans, muzikaliteit, techniek en het ontwikkelen van persoonlijk bewegingsmateriaal. De moderne danslessen worden gegeven door ervaren docenten die professionele lesmethoden afstemmen op jouw niveau.


Meld je aan voor een gratis proefles:

https://danceconnects.nl/proeflesformulier/ 

Of schrijf je in als nieuwe deelnemer:

https://danceconnects.nl/inschrijfformulier/ 


Dance Connects is ook bereikbaar via e-mail (info@danceconnects.nl) of telefonisch (020-2611058).

 

Locatie
Theaterzaal IJburgcollege (Pampuslaan 1, 1087 HP Amsterdam)
Kosten toelichting
Tarieven: https://danceconnects.nl/tarieven/ 
Doelgroep
Speciaal voor senioren
omschrijving doelgroep 
Wij geloven dat ieder mens zich tot op hoge leeftijd blijft ontwikkelen. Door middel van verschillende dansactiviteiten ondersteunt Dance Connects mensen van 50 jaar en ouder in hun ontwikkeling, groei en vaardigheden. Wij zien dans als middel om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en welzijn te bevorderen. Dans levert een relevante bijdrage aan de fysieke en geestelijke gezondheid en verbindt mensen aan elkaar en aan de maatschappij. Met of zonder beperking, met of zonder financiële middelen. Iedereen telt mee; iedereen kan dansen.
start / einde
Gestart op vr 8 september 2023. Beëindigd vr 15 december 2023
Deel dit: