Activiteit

Nieuwjaars Trainingen bij Evolution Sports

elke Dinsdag, Donderdag , 16:00 - 21:00 uur
Illustration

Zijn jouw goede voornemens ook om meer te gaan sporten? Of wil je jouw kind(eren) wat minder op de iPad en meer fysiek bezig laten zijn? Zet dat je woorden om in daden en meld je aan voor een van de onderstaande sporten.

  • Kickboksen (vanaf 14 jaar)
  • Taekwon-Do (Senioren)
  • Taekwon-Do (Junioren)
  • TKD Kids (7 - 9 jaar)
  • TKD Kids (4 - 6 jaar)

Wij geven ook Karate do in Amsterdam Zuidoost!

Hier kan je NU AANMELDEN, gratis en vrijblijvend!

Onze Kickboksgroep is zeer divers en zonder grote ego's. Deze trainingen worden in Bootcamp vorm gegeven, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan deelnemen. Een perfecte workout dus, wat niet alleen je zelfvertrouwen een boost geeft, maar ook een stoere manier is om aan een gezond en sterk lichaam te werken.

Kinderen vormen ons specialisme, waarbij de lessen er op gericht zijn om op een leuke en leerzame manier een sterk en stabiel karakter te helpen vormen. Uniek voor onze club is dat wij dit doen in diverse leeftijdsgroepen, passend bij de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind(eren).

Dus, altijd al interesse gehad in zelfverdediging of vechtsport (voor jezelf, of voor je kind), meld je dan snel aan voor een Gratis Proefles en ervaar hoe leuk het is om in een gezellige groep samen te sporten en tegelijkertijd te werken aan je eigen doelstellingen!

Je bent van harte welkom!

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Wij werken ook samen met de Stadspas en het Jeugdfonds Sport.
Leeftijd
Vanaf 4 jaar
omschrijving doelgroep Iedereen is welkom bij ons! Speciale leeftijdsgroepen voor jonge kinderen, waarborgen ontwikkeling op hun eigen niveau. Ouderen kunnen op ieder niveau instromen en kunnen indien gewenst, met persoonlijke begeleiding doelen nastreven. Door de open, maar respectvolle manier van omgang, hangt er altijd een plezierige en ongedwongen sfeer tijdens de trainingen.

Gestart op di 10 januari 2023. Beƫindigd di 31 januari 2023
Deel dit: