Activiteit

Gratis Proefles Taekwon-Do of Kickboksen bij Evolution Sports

elke Dinsdag, Donderdag , 16:00 - 21:00 uur
Illustration

Tijdens de Nationale Sportweek 2022 kun jij of je kind(eren) gratis kennismaken met:

  • TKD Kids (4 - 6 jaar)
  • TKD Kids (7 - 9 jaar)
  • Taekwon-Do (Junioren)
  • Taekwon-Do (Senioren)
  • Kickboksen (vanaf 14 jaar)


Wij geven ook Karate do in Amsterdam Zuidoost!


Hier kan je NU AANMELDEN, gratis en vrijblijvend!

Wij geven al sinds 1998 les aan kinderen en ons specialisme is er op gericht om kinderen op een leuke en leerzame manier een sterk en stabiel karakter te helpen vormen. Uniek voor onze club is dat wij dit doen in diverse leeftijdsgroepen, passend bij de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind(eren).

Maar ook ouderen kunnen deelnemen aan onze Kickbokslessen. De trainingen worden in Bootcamp vorm gegeven, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan deelnemen. Een perfecte workout dus, wat niet alleen je zelfvertrouwen een boost geeft, maar ook een stoere manier is om aan een gezond en sterk lichaam te werken.

Dus, altijd al interesse gehad in zelfverdediging of vechtsport (voor jezelf, of voor je kind), meld je dan snel aan voor een Gratis Proefles en ervaar hoe leuk het is om in een gezellige groep samen te sporten!

Je bent van harte welkom!

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport en de Stadspas!
Leeftijd
Vanaf 4 jaar
omschrijving doelgroep Iedereen is welkom bij ons! Speciale leeftijdsgroepen voor jonge kinderen, waarborgen ontwikkeling op hun eigen niveau. Ouderen kunnen op ieder niveau instromen en kunnen indien gewenst, met persoonlijke begeleiding doelen nastreven. Door de open, maar respectvolle manier van omgang, hangt er altijd een plezierige en ongedwongen sfeer tijdens de trainingen.

Gestart op di 20 september 2022. Beƫindigd do 29 september 2022
Deel dit: