Activiteit

Kom kamperen op Pampus!

do 7 jul 2022 - vr 26 aug 2022 , 15:30 uur
Illustration

Kom kamperen op het onbewoonde eiland Pampus

Hoe tof is dat! Slapen op een onbewoond eiland. Een droom die deze zomer uitkomt op Forteiland Pampus! Beleef een magische nacht op prachtig Pampus. In de verte zie je de skyline van Amsterdam, af en toe vaart er een bootje langs en je mede-overnachters zijn vele ganzen en zwaluwen… Deze zomer hebben we tien comfortabele tenten opgezet, en je bed is al opgemaakt.

Kamperen op een eiland begint natuurlijk met een fijne vaartocht! Neem je bagage mee naar het historische Muiden of naar hypermodern IJburg. Na een half uurtje meren we af in de haven van Pampus waar je avontuur begint.

De gastvrouw of -heer heet je welkom op Pampus en begeleidt je naar je eigen campingplaats. Op elke campingplaats staat een picknickbank en voor kinderen zetten we een extra tentje op. Geniet alvast van een prachtig uitzicht, neem een kijkje in het fortmuseum, duik in het IJmeer óf bestel vast een fris drankje aan de bar. Speciaal voor de campinggasten is er een kist vol spelletjes en een veld met jeu de boules, voor het ultieme campinggevoel.

Bij het krieken van de dag is Pampus misschien wel op zijn mooist en je word wakker met een ontbijt op bed. Geniet na het ontbijt nog even lekker van het op-een-onbewoond-eiland-gevoel! Je kunt het eerste veer naar Muiden nemen, of lekker lang blijven hangen. Op zaterdag vertrekt de boot naar Amsterdam om 14.40 uur van Pampus, en op zondag om 12.10 uur.

Boek hier snel een onvergetelijke ervaring!

Dineren

Op de woens- en donderdagen serveert het Pampus Paviljoen een heerlijk eilandgerecht. Op vrij- en zaterdagen is onze pop-up Zomerlicht onderdeel van de camping: een uitgebreide picknickervaring die het lekkerste eten combineert met een ultiem gevoel van vrijheid.  Boek hier je kaartjes voor Zomerlicht

Reserveer snel want de kaartjes gaan snel.

 

Meld je aan


Gestart op do 7 juli 2022. Eindigt vr 26 augustus 2022

Meld je aan
Deel dit: