Activiteit

Midzomer Mokum

za 10 jul 2021 - zo 22 aug 2021 , 12:00 - 20:05 uur

MidzomerMokum is weer gestart! Tot 22 augustus worden door de hele stad sportieve en culturele activiteiten georganiseerd voor alle jonge Amsterdammers tot 23 jaar. In Oost is er dit jaar ook weer veel te doen.

MidzomerMokum is een verzamelnaam voor zeer veel uiteenlopende activiteiten die worden georganiseerd door verschillende (buurt)organisaties. In Oost is er naast zomerscholen genoeg te doen voor wie van bewegen, doen en ontdekken houdt.

Sport en spel
Oost Beweegt en allerlei sportaanbieders organiseren sport- en beweegactiviteiten op pleintjes, parkjes en andere locaties in Oost, zoals de Urban Sport Zone Zeeburgereiland. Sport en spel voor verschillende leeftijden, maar ook voetbalclinics van Ajax. Of uitdagende urban sporten, zoals inline skaten, 3x3 basketbal, kickboxen, meidensporten en leuke sportactiviteiten voor kinderen met een beperking.

Natuur, media en techniek, kunst en cultuur
In schooltuin De Vink en Jeugdland kunnen jonge Amsterdammers meedoen aan natuurprogramma’s. Ook de bibliotheken doen mee met culturele activiteiten. Dynamo organiseert weer verschillende Talententent activiteiten. Samen met het ZomerKinderPersbureau kunnen kinderen letterlijk verbeelden hoe het is om Amsterdammer te zijn en leren hoe je filmt en fotografeert.

Programmering op locaties
Dit jaar zijn er op verschillende locaties ook programma’s met een mix van sportieve en culturele actviteiten. Leuk voor de afwisseling. Ook zijn activiteiten op Buurtcampings in het programma opgenomen.

Meer weten?
Bekijk het programma op midzomermokum.nl.
Let op: programma wordt telkens bijgewerkt
Kijk voor sportactiviteiten in Oost ook op www.amsterdam.nl/oostbeweegt/sporten-oost-vakantie/

Locatie
IJburg
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 6 t/m 22 jaar

Gestart op za 10 juli 2021. Beëindigd zo 22 augustus 2021
Documenten

Deel dit: