Activiteit

GEANNULEERD: Hans Aarsman, fotodetective

donderdag 2 december 2021 , 20:00 - 22:00 uur

VANWEGE DE AANGESCHERPTE CORONAMAATREGELEN KAN DIT EVENEMENT HELAAS NIET DOORGAAN. WE PROBEREN HET IN DE EERSTE HELFT VAN 2022 ALSNOG TE LATEN PLAATSVINDEN.

Niemand die zo goed foto's kan ontleden en die er zo leuk over kan schrijven en vertellen als Hans Aarsman.
Na rond te hebben gelopen in de scheikunde, de Neerlandistiek en als fotograaf begon hij foto's te ontleden. Wat zie ik nou precies op een foto? En waarom? Wat kan er gebeurd zijn?

In de 'Aarsman Collectie' analyseert hij op donderdag in de Volkskrant een interessante foto uit de actualiteit. De politie schakelt hem af en toe in om te helpen zogeheten cold cases op te lossen. Hij tourt langs de theaters met zijn voorstelling 'Dokter Aarsman', trad op voor TEDx, schrijft boeken zoals 'De ene die alles ziet' en 'De fotodetective'.
Zie ook https://hansaarsman.nl/

Interviewer Maureen Kamphuis is theatermaakster/regisseur, actrice en schrijfster. Ze schrijft muziektheater-voorstellingen waarmee ze in theaters en op festivals optreedt, maakt sketches en liedjes. Met Jennifer Evenhuis staat ze dit jaar op het toneel met 'Comedy Healing'. Daarnaast heeft ze een podcastsite met korte verhalen die worden voorgelezen door allerlei acteurs: 'GoodTimeStories'. En ze interviewt minstens zo bijzondere mensen zoals Hans Aarsman, op een heel aanstekelijke manier.
Zie o.a. https://www.meandmaureen.com/ en http://www.goodtimestories.nl/

Toegang: vrijwillige bijdrage

Wegens corona is reserveren noodzakelijk, via deze Chipta-link (op = op): https://www.chipta.com/tickets/event/39562/flex-night-live-hans-aarsman-fotodetective/

Wij hanteren het zogeheten 3G-BELEID: gevaccineerd, genezen of negatief getest. Aan de deur zal naar een bewijs hiervan worden gevraagd.

Kosten toelichting
Vrijwillige bijdrage
Illustration
 
Deel dit: