Activiteit

Online informatieavond ontwikkelingen Diemerpark 15 april

donderdag 15 april 2021   |   19:30 - 21:30 uur   |  

Donderdag 15 april organiseert de gemeente Amsterdam een online bewonersavond over de ontwikkelingen rondom de vernieuwing van het Diemerpark. De bewonersavond start om 19.30 en is hier live te bekijken.

Het Diemerpark is een bijzonder stadspark. Het heeft mede door de grote biodiversiteit een hoge natuurlijke en ecologische waarde. Deze moeten beschermd worden. Door de groei van IJburg wordt de druk op het park echter steeds groter. Steeds meer mensen willen er genieten van de ruige natuur, hun hond uitlaten en sporten. Het doel van de vernieuwing van het Diemerpark is voldoende ruimte te bieden aan de verschillende gebruikers, zonder de natuurlijke kwaliteiten te verminderen. Over onze visie en de manier waarop we dit willen realiseren, organiseren we donderdag 15 april een bewonersavond.

Tijdens diverse presentaties praten we u bij over onze visie en hoe we werken aan het versterken van de natuur, het vergroten van de sport- en recreatiemogelijkheden en het verbeteren van de infrastructuur.

Daarnaast wordt er na de presentaties nagepraat met diverse tafelgasten en worden de chatvragen, die u tijdens of voorafgaand aan de avond kunt stellen, zoveel mogelijk beantwoord.

Klankbordgroep
Om samen met gebruikers en geïnteresseerden na te denken over de ontwikkelingen van het Diemerpark, wordt er een klankbordgroep ingesteld. De klankbordgroep komt vier keer per jaar samen. Hier kunt u zich na de bijeenkomst voor aanmelden. Om ervoor te zorgen de klankbordgroep een goede afspiegeling is van IJburg, vragen we u uw aanmelding te voorzien van:
-    Uw naam
-    Uw adres
-    Een korte motivatie
-    Indien van toepassing: Aangeven of u bent aangesloten bij een community zoals IJburg Schoon of Vrienden van het Diemerpark. En zo ja, bij welke community u bent aangesloten.

In het kort
Wat: online bewonersavond
Wanneer: donderdag 15 april
Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur
De uitzending is hier te zien. 

Contact
Heeft u vraag waarvan u het antwoord graag tijdens de bijeenkomst hoort? Neem dan contact op via gebiedsteamijburg.zeeburgereiland.sdo@amsterdam.nl.

Kosten
Gratis
Documenten
Geplaatst door