Activiteit

Moderne Dans 60+

elke Woensdag   |   10:30 - 11:30 uur   |   Amsterdam dance centre

Moderne dans voor iedereen van 60 jaar en ouder in Oost & IJburg

Dance Connects Community organiseert net als in voorgaande jaren door heel Amsterdam moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder. Wie het leuk lijkt om via moderne dans zijn of haar creativiteit te uiten, lichaam en geest te versterken en daarbij graag buurtgenoten ontmoet, is vanaf woensdag 22 januari welkom bij De Meevaart in de Balistraat en bij Amsterdam Dance Centre op de Krijn Taconiskade op IJburg.

Moderne dans bij Dance Connects is dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

De danslessen worden wekelijks gegeven in Amsterdam Noord, Centrum, Oost, West, Zuid, Zuidoost en Amstelveen. Van 20 tot en met 24 januari vinden op elke locatie kennismakinglessen plaats, gratis toegankelijk voor iedereen.

Dance Connects is een non-profit organisatie, die mensen van alle leeftijden in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. Dance Connects Community wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam en biedt lessen voor 60+, 40+, speciale Slow Flow lessen, waaraan je zowel staand als zittend mee kan doen, en CLUB DANS, dansavonden voor jong en oud.

Moderne Dans 60-100+
Elke woensdag van 10.30 - 11.30 uur
Amsterdam Dance Centre IJburg
Krijn Taconiskade 444
1087 HN Amsterdam

Moderne Dans 60-100+
Elke woensdag van 14.00 - 15.00 uur
Elke woensdag van 16.00 - 17.00 uur
Mirror Centre
Ter Gouwstraat 3
1093JX Amsterdam

Kijk voor informatie over alle locaties en mogelijkheden op www.danceconnects.nl

Ons motto is dat iedereen mee moet kunnen doen en dat iedereen meetelt, arm of rijk, in goede of minder goede gezondheid. Daarom hebben we verschillende soorten lessen en betalen mensen een eigen bijdrage die past bij hun situatie. Onze lessen zijn gratis voor mensen die tijdelijk of langdurig op of onder bijstandsniveau leven.

In de dansstudio's werken en dansen we met strikte protocollen.
Elke locatie voldoet aan de eisen die het RIVM stelt om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Korting met Stadspas groene stip en blauwe ruit
Datum wo 21 oktober 2020
Gestart op
wo 9 september 2020
Beëindigd
wo 9 december 2020
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@danceconnects.nl