Activiteit

Stop! Dit mag je kind echt niet missen.

ma 17 aug 2020 - vr 19 feb 2021   |   17:00 - 19:00 uur   |   Fit Earth

FREERUNNING is dé nieuwe populaire urban sport. Echt een sport als je een kind hebt dat het heerlijk vindt om actief te zijn en vooral van stoere dingen houdt. Bij freerunning verplaats je je zo efficiënt mogelijk van de ene plek naar de andere. Je gebruikt daarbij verschillende sprongen, rollen en technieken om de obstakels te overwinnen.

Freerunning is eigenlijk topsport, maar dan zonder competitie.
Bij freerunning leer je veel meer dan alleen de sprongen die je op het eerste gezicht ziet. Naast dat het een grote fysieke uitdaging is, leer je ook je eigen lichaam kennen en daar controle over te krijgen. Doordat je steeds je eigen grenzen blijft verleggen, groeit stap voor stap je zelfvertrouwen.

Samenwerken en teamspirit.
Bij freerunning bezoek je samen leuke ‘spots’. Het is heerlijk om samen buiten te springen, rennen en rollen. Bij freerunning maak je actief gebruik van alles wat je buiten tegen komt. Een stoep, een muur, een bank, een trap, een zandberg. Buiten zijn is dan ineens weer heel erg leuk!
Het is avontuurlijk en uitdagend.
Je hebt plezier met elkaar en helpt elkaar. Je doet het omdat je het leuk vindt om jezelf uit te dagen, maar vooral ook omdat je lol hebt in wat je doet.

Elk kind is uniek
Bij freerunning draait alles om de ontwikkeling van jouw kind.
Hoewel freerunners het heerlijk vinden om samen met andere freerunners op pad te zijn, bewandeld elke freerunner zijn eigen weg. Er zijn zoveel verschillende manieren om een obstakel te overwinnen. In de lessen worden verschillende sprongen, rollen en technieken aangeleerd, maar elke kind wordt  gestimuleerd zijn  eigen weg te vinden. Naar gelang de moeilijkheid van een obstakel kiest elk kind de combinatie van technieken die voor hem of haar het beste past.
Valt het je op dat jouw kind vaak dingen bekijkt op zijn of haar eigen manier?
Dan is het een echte freerunner in de dop!
We maken graag kennis met je kind en nemen hem of haar graag op in een van onze teams.

Freerunning bij Fit Earth op IJburg
Fit Earth biedt al meer dan zes jaar veilige outdoor freerunning lessen aan.

Leeftijd
Vanaf 7 t/m 18 jaar
Thema Sport / spel
Datum di 20 oktober 2020
Gestart op
ma 17 augustus 2020
Beëindigd
vr 19 februari 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@fitearth.nl