Activiteit

Freerunlessen bij Fit Earth - Speciaal voor de jongeren

za 1 feb 2020 - do 23 apr 2020   |   16:00 - 19:00 uur   |   Fit Earth

Bij Fit Earth worden er op 4 middagen in de week Freerunlessen gegeven. Vele vrienden en vriendinnen van IJburg maar ook van buiten IJburg weten elkaar hier te vinden.

We geven in periodes les, de eerste reeks is reeds begonnen en duurt tot en met 23 april. Je zoon of dochter kan altijd tijdens een reeks instromen. Kinderen willen graag van alles uit proberen, zo ook met sporten, vandaar ons aanbod in 3 periodes per jaar. Veel freerunkinderen zijn zo enthousiast dat ze al meerdere jaren de lessen volgen en dus al tot de gevorderden behoren. Natuurlijk bieden we ook lessen aan de beginnende freerunners.

Freerunning is meer dan een sportieve les. Het is een nieuwe manier van leven. Freerunnen doe je buiten.  Stoepranden, trapjes, hekjes, muurtjes, boomstammen, zandbergen en straatmeubilair is ons trainingsmateriaal. Buiten zijn wordt voor kinderen ineens weer heel spannend, uitdagend en interessant. Tegelijkertijd krijgen ze een dosis kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen.

 

Leeftijd
Vanaf 7 t/m 18 jaar
Datum do 2 april 2020
Gestart op
za 1 februari 2020
Beëindigd
do 23 april 2020
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@fitearth.nl;
bijzonderheden
Voor een proefles meld je dan aan via: info@fitearth.nl