Activiteit

ONTDEK IJBURG TIJDENS 24H OOST op zaterdag 26 oktober "LOLALAND DOET MEE: Open atelier bij TEX, Bouwen en Sjouwen met de kids, Zwoele tango tot in de late uurtjes"

zaterdag 26 oktober 2019   |   11:00 - 0:00 uur   |   Lolaland

Het weekend van 26 oktober staat in het teken van 24H Oost. Ook IJburg doet mee! Komt u ook?

De broedplaats Lolaland in IJburg! Een plek waar IJburgers van alle leeftijden en achtergronden elkaar kunnen ontmoeten, waar wordt gemaakt, waar optredens zijn en waar je lekker kunt eten en drinken. Een mooie locatie om het volledige programma van 24H Oost invulling te geven.

  • Woon jij op IJburg en heb je al gehoord van TEX? waar je terrecht kan voor Inspirerende Workshops, of gewoon gezellig voor een kop thee. Bij TEX is iedereen van harte welkom.
    • Op 26 oktober vanaf 12.30  ben je van harte welkom bij ons open atelier waar je tassen kunt maken, kijken of gezellig kletsen. https://www.tex-space.com/
  • Voor de kinderen zet Lolaland op het menu: Bouwen en Sjouwen,  binnen of buiten wat jij wilt.
  • om 16.30 uur Zuiderzeesound#2: Spiegelingen Kay en Sieta stonden al eerder bijLolaland aan het podium. Het enthousiasme vraagt om meer. Laat u leiden door de zwoele tonen van hun tango of de blikken die ze elkaar toewerpen tussen de akkoorden door: het is aan u. 

 

Verder op het programma:

Fietssafari "tussen water en land"
Virtual reality: doorlopend
Vondsten op IJburg: 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur
Kunst op IJburg: doorlopend
Film IJburg te gast in de natuur: vanaf 13.30 uur wordt de film een aantal keer vertoond

kosten gratis
datum za 26 oktober 2019
bijzonderheden
gaat altijd door
1 reactie

Marcia van der Hart

Aan alle IJburgers de vraag om de evenementen op 24H Oost te delen. 24H Oost wordt georganiseerd om andere Amsterdammers bekend te maken met een bijzondere buurt in eigen stad. Samen zetten wij IJburg op de kaart!
9-okt-2019 23:34
Wil je ook reageren? Meld je dan aan