Activiteit

Jeugdschaatsen Jaap Edenbaan met IJsburg

Op vrijdag, zaterdag , 9:15 - 10:15 uur

Vrijdagmiddag 18 oktober en zaterdagochtend 19 oktober zijn de eerste schaatslessen.  Kom een proefles meedoen , geheel vrijblijvend. Neem je vriendjes mee!  Meld je aan op info@ijsburg.nl. Wel heb je schaatsen en een helm nodig. Bij IJsburg hebben we evt schaatsen te leen, vraag er naar.

 

Het jeugdschaatsen is bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Speciaal voor de allerkleinsten (vanaf 5 jaar oud) hebben we op zaterdagochtend een groep in de Jaap Edenhal. 

Voor een impressie zie: https://youtu.be/N2PgnJJGZbg

Plezier staat bij IJsburg voorop. Doormiddel van spelletjes en op de leeftijdscategorie toegespitste oefeningen maken we de kinderen vertrouwd met de beginselen van het schaatsen en bereiden we ze voor op het KNSB-schaatsdiploma aan het eind van het seizoen. De lessen worden gegeven in samenwerking met de Diemer IJsclub in vaste groepen van ongeveer 10-15 kinderen van hetzelfde niveau. Iedere groep heeft een vaste begeleider.

 

Evenementen
Gedurende het schaatsseizoen op de Jaap Edenbaan worden een aantal evenementen georganiseerd, zoals de Sinterklaasviering, de mini-Elfstedentocht, schaatsen-lopen-schaatsen, het diplomaschaatsen en de traditionele seizoenafsluiting in de sporthal van het Duran Sportcomplex.

 

De lessen op vrijdagmiddag of zaterdagochtend starten resp 18 en 19 oktober en loopt tot half maart 2020. Dat zijn ruim 20 lessen.

Geef je nu op of geef je eerst op voor een proefles via info@ijsburg.nl. Voor alle overige info zie www.ijsburg.nl

 

Voor volwassenen organiseren we toerschaatsen op maandagavond. Voor meer info zie www.ijsburg.nl

 

 

Locatie
Jaap Edenbaan
Leeftijd
Vanaf 5 t/m 12 jaar
Thema
Sport / spel
start / einde
Gestart op vr 18 oktober 2019. Beƫindigd za 14 maart 2020
Illustration
 
Deel dit: