Activiteit

zanggroep BOYS ONLY

elke Dinsdag   |   17:15 - 17:45 uur   |   Kiekstraat 22, 1087 JD...

En we zijn gestart! Bam, met kanjers van zangers! Er is nog plek voor meer muzikale en zingende 'boys'! Wie durft?

Als je geen jongen bent, maar toch heel graag in een groep wilt zingen, dan kun je nog terecht na voorzingen (lees: proefles om te kijken of het van beide kanten klikt) bij Voix-là! Jeugd (10-14 jaar) op dinsdag 16.30u.

BOYS ONLY zingt op dinsdag om 17.15u!

Voix-là! jeugd di. om 16.30u

Tot dan! Let's make some music!

Over Sarah Marieke van Lieshout

ZING! Ik geef met liefde en plezier zangles aan kinderen, hier op IJburg, of als koorjuf in de Bijlmer, maar ook aan volwassenen tot over de zeventig, als projectcoach bij de Nationale Opera, als zangcoach aan de vooropleiding Theater in Utrecht. Op woensdag leid ik een popkoor met 32 dames. Klassiek, musical, kinderliedjes, kleinkunst, wereldse liedjes, filmmuziek en ja, ook mooie popsongs: komt u maar: Zing! Alleen, met z'n twee of drie en ook in een groep, in een band en meerstemmig (Ja! Dat vind ik zo tof! Bach of Beatles of Lorde, Andrew Sisters of roept u maar...) Ik ben professioneel zangeres sinds 2005 en lid van de Nederlandse vereniging van Zangpedagogen, maar genoeg over mij. Nu jij: ZING! ZING! ZING! Info: zingenbijsarah@gmail.com

Meld je aan

Kosten toelichting
13
Leeftijd
Vanaf 10 t/m 14 jaar
type:  Workshop / les
Datum  di 7 april 2020
Gestart op
di 24 september 2019
Beƫindigd
di 30 juni 2020
Locatie
Kiekstraat 22, 1087 JD Amsterdam is de nieuwe locatie van Muziekschool IJburg! Naast IJburglaan 458 worden er muzieklessen gegeven door gediplomeerde muziekdocenten op deze centrale plaats hartje IJburg. Er is zang, gitaar, piano, fluit en er komt nog meer! Kiekstraat 22 dus!
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 8

Meld je aan