Activiteit

MMA - Mixed Martial Arts

dinsdag 4 september 2018 , 20:00 - 21:00 uur

Mixed Martial Arts (Engels voor: gemengde gevechtskunsten), meestal afgekort tot MMA, is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten (en vechtsporten) zoals worstelen (grappling), judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen en (braziliaans) jiu-jitsu. Er zijn diverse namen voor MMA, waaronder free fight ('het vrije gevecht; en vale tudo ('alles mag'). Op tv is deze sport bekend geworden door de organisator UFC (Ultimate Fighting Championship).

MMA heeft een slechte start gehad, toen het eind negentiger jaren bekend werd onder de naam Cage Fighting. Veel mensen konden het agressieve karakter van deze sport niet waarderen, wat op zich ook wel te begrijpen valt.

Bij Evolution Sports wordt de sport MMA beoefend zoals het in de letterlijke betekenis van het woord bedoeld is, namelijk 'Gemengde Vechtkunsten'. De trainingen zijn heel divers, conditioneel uitdagend en leerzaam. Ondanks dat het een contactsport blijft, wordt maximale veiligheid betracht en een ieders grenzen gerespecteerd. MMA staat er tegenwoordig ook erg bekend om beoefend dat deze beoefend wordt door mensen die een stevige workout willen en het fysieke aspect liever achterwege laten. 

 

Doe mee aan een Gratis Proefles MMA. Iedereen vanaf 14 jaar en ouder is welkom. De kans is groot dat je iets ervaart wat je niet verwacht had!

Locatie
De ingang bevindt zich aan de achterzijde van de school. Tegenover de James Campbellstraat huisnummer 2.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
bijzonderheden
De lessen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Illustration
 
maximum aantal deelnemers
15

Aantal aangemelde deelnemers: 2

Deze mensen komen:
- Nastaran Akbari

Meld je aan
Deel dit: