Activiteit

Zomerkamp Musical - 20 t/m 24 augustus 2018

maandag 20 augustus 2018   |   9:00 - 17:00 uur   |   Bij Eef

Vorig jaar was het zo’n enorm succes, dus dit jaar doen we het weer! Met een nieuwe musical Welke dat wordt verklappen wij nog niet…

Hou jij van zingen, dansen en acteren? Of heb je het nog nooit gedaan en lijkt het je super tof om dit eens te doen? Kom dan naar de Musical week en speel de sterren van de hemel! Aan het eind van de week wordt de musical natuurlijk ten tonele gebracht voor iedereen die maar wil komen kijken!


Acteren! Makkelijker gedaan, dan gezegd! Natuurlijk komt er meer bij kijken dan alleen maar ‘doen’ of zomaar wat tekst op ratelen. ‘Waarachtig acteren’ komt voort uit een combinatie van techniek, emotioneel inlevingsvermogen en taalgevoeligheid. Deze combinatie zorgt ervoor dat een menselijk conflict geloofwaardig in woord en gebaar wordt uitgedrukt. Neem deel aan een acteercursus van Marc van Creij en ervaar het zelf!

Dansen is niet meer en ook niet minder dan ons lichaam bewegen op muziek. Toch komt er meer bij kijken dan zomaar bewegen. Dansen is een combinatie van feeling, techniek en talent die ons tot de meest uiteenlopende combinaties laat komen.

Zingen! Iedereen kan het, maar niet iedereen durft het. Er komt meer bij kijken dan alleen maar je mond open doen en klank maken, want zingen is een combinatie van muzikaliteit, talent, techniek, lef, maar vooral vertrouwen.

In deze te gekke week komt het zingen, dansen en acteren bij elkaar in een spetterende msucial! Heb jij ook zin om te knallen? Geef je dan snel op!

 

Zomerkamp Musical! – praktische informatie:

Workshops die o.a. worden verzorgd: zingen, dansen, acteren, schmink en decor ontwerp
Duur: 5 dagen van 9.00 tot 17.00 uur 
Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
Locatie: Bij Eef
Leuk voor jongens en leuk voor meisjes
Binnen en buiten (afhankelijk van het weer, maar er zullen ook activiteiten buiten worden verzorgd)

Docent: Marc van Creij
Wanneer: 20 augustus t/m 24 augustus 2018
Tijden: 9.00 tot 17.00 uur 
Kosten: Early Bird € 225,00 (inschrijving tot 1 mei 2018) / Regular € 275,00 (inschrijving na 1 mei 2018)

 

 

leeftijd: Vanaf 6 t/m 12 jaar

Meld je aan