Activiteit

Van Catan tot Amsterdice op IJburg.... De nieuwste bord- en kaartspellen leren kennen !

zondag 27 mei 2018 , 13:00 - 22:00 uur

A.s. zondag 27 mei speelt board game club Amsterdice weer op de 4e verdieping van het IJburg College.

Spellen zoals Catan, Carcasonne, Weerwolven, Ticket to ride, wie kent ze niet ? Deze en nog veel meer nieuwe titels kan je spelen bij Amsterdice. Je mag natuurlijk ook je eigen spel (len) meenemen. Spellen hoef je niet persee te kennen. Er zijn veel mensen die elkaar spellen leren.

Ook hebben we op zondagen altijd een winactie. Door gewoon mee te doen, mag je je naam op de lijst zetten (je hoeft het spel van te voren niet te kennen) en wie weet wordt jouw naam aan het einde van de middag omgeroepen en ga je met een nieuw spel naar huis.

 

Op spellendagen komen doorgaands veel mensen tussen de 20 en 40 jaar. Ook kinderen zijn welkom maar dan onder begeleiding. Veel mensen komen alleen. Aansluiting is vrij makkelijk.

Je bent welkom vanaf 13.00 tot 22.00. Als je later komt , kan het zijn dat je even moet wachten totdat er weer nieuwe spelers binnenkomen of er een tafel klaar is. Je kunt dan altijd een kijkje nemen bij onze spellenkast of bij de bar.

Aan de bar wordt drinken verkocht en versnaperingen. Eigen consumpties zijn dus daar niet toegestaan.'s Avonds verzorgt Ludo een goedkope maaltijd.

Meer info kun je vinden op onze Facebookpagina (foto's oa van eerdere evenementen).https://www.facebook.com/groups/160265370791111/

Welkom zondag 27 mei !

 

 

Locatie
4e verdieping (met de lift) van het IJburgcollege , eindhalte lijn 26
Kosten toelichting
€2,50 (kinderen t/m 12 : €1,50)
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
Sport / spel
Illustration
 
Deel dit: