Activiteit

Parken-platform Stadsdeel Oost

maandag 3 maart 2014   |   19:00 - 21:30 uur   |   Huize frankendaal

Beste liefhebber, gebruiker en/ of buurtbewoner van de parken van Oost,

Op maandag 3 maart nodigen we iedereen met een hart voor de parken van Oost uit in Huize Frankendael om kennis met elkaar te maken en ideeën met elkaar te delen.

Parken zijn de tuinen van de stad. Een plek om uit te rusten, bij te komen, te ontmoeten, sporten, spelen, de hond uit te laten, te genieten van het groen of lekker te picknicken. Iedereen geeft een andere invulling aan een dag naar het park gaan. Stadsdeel Oost heeft vier mooie parken, het Flevopark, Diemerpark, Oosterpark en Park Frankendael.

Zo verschillend als deze parken zijn hebben ze wel wat met elkaar gemeen. Ze zijn geliefd bij de bewoners en er zijn veel vrijwilligers die helpen om de parken nog mooier te maken. Op maandag 3 maart 2014 nodigen we iedereen met een hart voor de parken uit in Huize Frankendael om kennis met elkaar te maken en ideeën met elkaar te delen.

Sprekers zijn DRO- planologen Jos Gadet en Wouter van der Veur. Jos Gadet zal iets vertellen over het toegenomen belang van parken in een zich ontwikkelende stad, daarbij gebruik makend van het laatste groenonderzoek over de parken van Amsterdam, met extra aandacht voor de parken van Oost in zijn verhaal. Wouter van der Veur heeft onlangs een rapport opgesteld over alternatieve financieringsvormen rond parken. Ook is er is gelegenheid om met elkaar en met stadsdeelwethouder Groen en Openbare Ruimte, Nevin Özütok in gesprek te gaan. De avond start rond 19.00 uur en zal rond 21.30 afgelopen zijn.

Graag tot maandag aanstaande in Huize Frankendael. Kent u mensen die deze avond ook interessant vinden? Stuur deze mail dan door in uw netwerk.

doelgroep:  Alle volwassenen
locatie Huize frankendaal