Activiteit

Voetbalkampen bij AFC IJburg en DRC tijdens de Kerstvakantie

dagelijks   |   9:30 - 16:00 uur   |   Diemerpark

VOETBALKAMP BIJ AFC IJBURG EN BIJ DRC OP 27, 28 EN 29 DECEMBER EN VAN 2 T/M 5 JANUARI.  

Eindelijk weer vakantie. Even geen rekenen, maar afwerken op goal. Even geen grammatica maar dribbelen en passeren. Even geen topografie maar lekker partijtje spelen. Niet een uurtje of anderhalf uur maar gewoon heerlijk de hele dag. Wat kan het leven toch mooi zijn…

We gaan tijdens de Kerstvakantie werken volgens de methode van profclub Almere City. Deze club speelt al jaren in de Jupiler League en wordt geroemd om zijn jeugdopleiding. Zo draait Jong Almere City bijvoorbeeld  bovenin mee in de Derde Divisie. Reden genoeg om eens te gaan kijken hoe ze het daar allemaal aanpakken en deze ervaringen te gebruiken bij onze kampen in de kerstvakantie. Alle trainingen staan onder leiding van professionele trainers die ervoor zorgen dat iedereen op zijn eigen niveau progressie kan boeken. Plezier staat altijd voorop want zonder te lachen word je nooit profvoetballer…

Daarnaast komt elke dag een looptrainer van ManualWorld om aan iedereen een half uur speciale looptraining per dag te geven. Goed, efficiënt en flexibel lopen is namelijk voor ieder kind essentieel.

KLIK HIER OM NAAR DE WEBSITE VAN ELFVOETBALKAMPEN TE GAAN.

De Voetbaldagen zijn bedoeld voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar. Iedereen kan meedoen. Of je nu lid bent bij AFC IJburg, DRC of bij een andere club maar ook als je helemaal nergens lid bent. Je kunt voor één of meer dagen inschrijven. Iedere deelnemer krijgt een kledingpakket (shirt, broekje, kousen) ter waarde van € 49,95. Let op: dit is NIET het Brazilië tenue!

De trainingen beginnen iedere dag om 9.30 uur (kinderen kunnen vanaf 8.45 uur worden gebracht). Om 16.00 uur is het weer afgelopen. Naast heel veel voetbal staan er natuurlijk ook allerlei spelvormen op het programma. Lunch, fruit en al het andere eten en drinken gedurende de dag worden door ons verzorgd.

KLIK HIER OM NAAR DE WEBSITE VAN ELFVOETBALKAMPEN TE GAAN.

Kosten p.p. inclusief kledingpakket t.w.v. € 49,95:
1 dag:           €   62,45
2 dagen:       € 109,95
3 dagen:       € 157,45
4 dagen:       € 204,95
5 dagen:       € 252,45
6 dagen:       € 299,95
7 dagen:       € 347,45

KLIK HIER OM NAAR DE WEBSITE VAN ELFVOETBALKAMPEN TE GAAN.

Heeft u vragen; stuur dan een mail naar info@soccerid.nl

 

 

 

kosten toelichting: zie http://www.elfvoetbalkampen.nl/
leeftijd: Vanaf 5 t/m 14 jaar
gestart op: wo 27 december 2017
beëindigd op: vr 5 januari 2018
meer info over locatie: AFC IJburg en DRC (Durgerdam)
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk