Activiteit

Workshop Rainbow Tai Chi in de Tempel van Alledag

zondag 5 november 2017 , 10:00 - 17:00 uur

In deze workshop leer je de acht fundamentele oefeningen in Rainbow Tai Chi. Leer stress los te laten, je hart en centrum terug te vinden en de 'Chi' te voelen. De Rainbow Tai Chi oefeningen en principes helpen je dichter bij jezelf en bij je gevoel te komen, en meer zelfvertrouwen, gezondheid en geluk in jezelf te groeien. In de workshop van een dag krijg je een introductie op deze principes en oefeningen. Doe mee en ontwikkel je balans en gezondheid op zowel emotioneel, fysiek, mentaal als spiritueel vlak!

Voor wie?
Tai Chi en Chi Kung hebben zich al effectief bewezen bij meerdere aandoeningen, zoals artritis, depressieve klachten, hartproblemen. Maar ook voor mensen zonder aanwijsbare fysieke of emotionele klachten is de workshop geschikt. Rainbow Tai Chi is geschikt voor jong, oud, fit of minder fit, beginner of ervaren; voor iedereen die open is om te leren!

Wie is de trainer?
Liza Disselhorst, 30 jaar, is leraar in opleiding aan de Rainbow Tai Chi school in Engeland. Ruim 3 jaar geleden begon ze met Rainbow Tai Chi Chi Kung en 2 jaar geleden gaf ze haar leven en baan als psychologe in Amsterdam op om in Engeland (Devon) in directe leer te gaan als teacher trainee bij Tai Chi Master Choy. Met passie en liefde onderwijst ze de principes en oefeningen die haar leven verrijken nu ook graag aan jou!

Zondag 5 november, van 10 tot 17uur.
Kosten; 45 euro, incl koffie/ thee, excl lunch.

Voor meer informatie en opgave kun je contact opnemen met Liza op liza.disselhorst@gmail.com of 0633827833.

Locatie
Tempel van alledag
Kosten toelichting
45 euro (of 40 euro bij opgave voor 20 oktober)
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
bijzonderheden
Er is een maximaal aantal van 20 deelnemers, en zal alleen doorgaan bij voldoende animo.
Illustration
 
Deel dit: